Tytden sıralamam 1454000 vakıf önlisans bölümlerinden tercih yaptım sol taraf sıralama sağ taraf kontenjan gelirse hangisi gelir açıkta kalır mıyım sırasıyla şu şekilde: 1.101.851. 42 1212.036. 55 1372112. 60 1572178. 8 1626.481. 58 1.502.000. 68 1.626.151. 34
Güncellemeler
+1 yıl
1510.208. 17
Tyt'den sıralamam 1454000 vakıf ön lisans bölümlerinden tercih yaptım. Hangisi gelir?
Ya alakasız cevap veriyorsun kardeşim ben bunu mu sormuşum bak bakalım herkes bu konuda sinir stres halinde sen gelmiş makara yapıyorsun dışardan kolayına gelebilir fakat boş ağız kalabalığı yapmak için insanların mental ruh sağlığını düşünmeden konuşuyorsun lütfen görüş bildirin yazmışım lütfen boş konuşun yazmamışım değil mi?
Karşıdaki insana durup dururken hakaret etmenin gerekçesi olabilir mi? Şok oldum. Ayrı olarak ben seninle neden dalga geçeyim. Dalga geçilecek bir şey yokki ortada
Karşıdaki insan çok ciddi bir soru sorarken boş konuşman doğru mu ne bu nezaketin anlamadım görüş bildirirken kayboluyor sen en iyis git tansiyon hapını iç bir tamam defol
Ya sen ne konuşuyorsun karşında sınav stresi tercih yerleşme stresinden görüş almak için soru soran biri var ve sen gelip 1.000000 sıralama mı tansiyon hapını getirine diyorsun sen bu düşünceye sahipken benden nezaket mi bekliyorsun ite it insana insan gibi davranmak doğanın kanunu yazma ya hadi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erzincan üzümlü üniversitesi mantarcılık bölümünü yaz
Yazıdıklarımın hepsi özel üniversite tutmaz mı yani
4 ve 5 sıradaki gelir mi onları istemediğim yerlerden öncesine yazdım
1 000 000 sıralama mı olur.
Tansiyon hapımı getirin.
Sorum bu değil? Anlamadım ne demek istediğini bunlar gelir mi diye soruyorum
Ohaa sem geçen 400 bininci oldum diyen kız değil misin
Kızım senin her gün belli oranda sıralaman mı düşüyor :))
Ben öyle bir şey demedim karıştıeıyorsun sanırım beyinsiz
Benim soruma bak senin cevabına bak şu av*eller neden uygulamayı kullanıyor çözemiyorum
Sen şimdi neden bana hakeret ettin. Ayıp değil mi. Ben sana kötü bir şey söylemedim. Keşke böyle konuşmasaydın. Talihsizlik
Ya alakasız cevap veriyorsun kardeşim ben bunu mu sormuşum bak bakalım herkes bu konuda sinir stres halinde sen gelmiş makara yapıyorsun dışardan kolayına gelebilir fakat boş ağız kalabalığı yapmak için insanların mental ruh sağlığını düşünmeden konuşuyorsun lütfen görüş bildirin yazmışım lütfen boş konuşun yazmamışım değil mi?
Karşıdaki insana durup dururken hakaret etmenin gerekçesi olabilir mi? Şok oldum.
Ayrı olarak ben seninle neden dalga geçeyim.
Dalga geçilecek bir şey yokki ortada
Karşıdaki insan çok ciddi bir soru sorarken boş konuşman doğru mu ne bu nezaketin anlamadım görüş bildirirken kayboluyor sen en iyis git tansiyon hapını iç bir tamam defol
Hala aynı tutuma devam ediyorsun. Yazık.
Ya sen ne konuşuyorsun karşında sınav stresi tercih yerleşme stresinden görüş almak için soru soran biri var ve sen gelip 1.000000 sıralama mı tansiyon hapını getirine diyorsun sen bu düşünceye sahipken benden nezaket mi bekliyorsun ite it insana insan gibi davranmak doğanın kanunu yazma ya hadi
Kimin it kimin aslan olduğu zamanla anlaşılır yeğen :)
Bence sen telefonu bırak bir yarım saat ben ne yapıyorum diye düşün. Emin ol iyi gelecek
Tamam hadi bırakım bak şu anda bıraktım oldu mu yazma artık
Yorumumu silip beni engelleme özgürlüğüne sahipsin
Yorumunu silmedim yalnız ahahahaghqnwnsndmd
Silmeyeceğimde:)
Biliyorum :)
3. tercih gelir diye düşünüyorum.
Her türlü gelir rahat ol.
Hangisi gelir en alta istemediğin bölümleri yazdım
En üstteki gelir.
Ya ne tercihi otur çalış bir sene daha.