YKS2026 En düşük sıralama kaç bin üniversite sınavında? Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet tercih dönemi başladı sorular sorulsun#Moldovyapapatya Güncellemeler+1 yıl Gelinsene sorularıma Güncellemeler+1 yıl Ayıp oluyor sorularıma gelmiyorsun En düşük sıralama kaç bin üniversite sınavında? Cevapla Üniversite Soruları Sıralama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 5 milyon kişi girmiş sanırım. 0 3 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl E tamam teşekkürler Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl 😀 Yorumla carsngirls +1 yıl Sallama gibi geldi ama. :D Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sen girdin mi sınava 0 4 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Girdim açık öğretim yazacağım Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Tekrar sınava gireceğim ben Yorumla Vffffg +1 yıl Kaç sıralama yaptin Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Yaptım birşeyler söylemek istemiyorum açık öğretim yazacağım zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1.7 milyon sonrası aöf
5 milyon kişi girmiş sanırım.
E tamam teşekkürler
😀
Sallama gibi geldi ama. :D
Sen girdin mi sınava
Girdim açık öğretim yazacağım
Tekrar sınava gireceğim ben
Kaç sıralama yaptin