YKS2026 Bazı bölümlerin yanında uzaktan eğitim yazmışlar açık öğretimden farkı nedir? Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Uzaktan eğitim hem okul hem, sanal ortamda ders mı göreceğiz bilgisi olan varsa detaylı anlatabilir mi?#Moldovyapapatya Bazı bölümlerin yanında uzaktan eğitim yazmışlar açık öğretimden farkı nedir? Cevapla Eğitim Soruları Nedir Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl YKS2026 konusunda 370 cevap paylaştı. Uzaktan eğitim daha pahalı oluyor ve açıköğretimden farklı olarak online ders yapılıyor. 0 0 Yorumla
Kizsalsey Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Bazı konuları verıyolar sınavgunu gelınce kalma oluyo kıyaslara verılen paraya değmiyor gıtmek daha ıyı 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Değişir üniden üniversiteye kimisinde online ders vsr kimilerinde yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl diploma adı farklı biri online dersi canlı olarak veriyor vs 0 7 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Okulda online mı görülüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dersler online isleniyor. Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Şimdi okula gidiyor muyuz onu anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gitmiyorsun Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Hiç gitmiyor muyuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gitmeye gerek yok. hatta kayıt bile online Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Tamam başvuru yapayım o zaman Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dersler online canli veriliyor sinifa online girip ders dinyrosun 0 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Canlı ders sistemi ile derslere giriyorsunuz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uzaktan eğitim daha pahalı oluyor ve açıköğretimden farklı olarak online ders yapılıyor.
Bazı konuları verıyolar sınavgunu gelınce kalma oluyo kıyaslara verılen paraya değmiyor gıtmek daha ıyı
Değişir üniden üniversiteye kimisinde online ders vsr kimilerinde yok.
diploma adı farklı biri online dersi canlı olarak veriyor vs
Okulda online mı görülüyor
dersler online isleniyor.
Şimdi okula gidiyor muyuz onu anlamadım
gitmiyorsun
Hiç gitmiyor muyuz
gitmeye gerek yok. hatta kayıt bile online
Tamam başvuru yapayım o zaman
Dersler online canli veriliyor sinifa online girip ders dinyrosun
Canlı ders sistemi ile derslere giriyorsunuz