Bölümler hakkında pek bilgim yok. Önemli olan puanın tutması değil, sıralamalara göre tercih yapmak daha doğruya yakın sonuçlar verir. Tercih yaparken 100 200k üst bölümlerden başla sonrasında kendi sıralamana yakın bölümleri ve en son olarak açıkta kalmamak amacıyla sıralamanın çok çok altında kalan üniversitelerden bölüm yaz. Benim sınava girdiğim dönemde sıralamam yanlış hatırlamıyorsam 700 binlerdeydi benden önceki sene 1m ile kapatan bir bölüme, son tercihime zar zor yerleşmiştim.
Ek tercihlerde puanın değiştiğini duymadım sadece eğitime geç başlamış oluyorsun ve yerleşen kişilerden arta kalan kontenjanları sunuyorlar. Yer kalacak mı kalmayacak mı büyük stres
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşlı bakımı diye tahmin ediyorum hiçbirinin sıralaması tutmuyor çünkü olası bir tercih düşüşünde belki
%99 yasli bakimi. o okmassa engeli bakimi gelebilir.
Bunlar puanının üstünde gelmeme ihtimali yüksek puanının altındakilere baktn mı
Bir umut engelli bakımı ve rehabilitasyon gelir
Ya da yaşlı bakımı onun da sırlaması gerilerdeymiş
İkisi de kötü bölümler bildiğim kadarıyla
Diğerlerinin gelme ihtimali var mı? Puanım tutuyor ama sıralama sıkıntı
Bölümler hakkında pek bilgim yok. Önemli olan puanın tutması değil, sıralamalara göre tercih yapmak daha doğruya yakın sonuçlar verir.
Tercih yaparken 100 200k üst bölümlerden başla sonrasında kendi sıralamana yakın bölümleri ve en son olarak açıkta kalmamak amacıyla sıralamanın çok çok altında kalan üniversitelerden bölüm yaz.
Benim sınava girdiğim dönemde sıralamam yanlış hatırlamıyorsam 700 binlerdeydi benden önceki sene 1m ile kapatan bir bölüme, son tercihime zar zor yerleşmiştim.
Ek tercihler hakkında bilginiz var mı? Ek tercihlere kalırsam sadece puan etkili oluyormuş öyle bir şey duydum
Ek tercihlerde puanın değiştiğini duymadım sadece eğitime geç başlamış oluyorsun ve yerleşen kişilerden arta kalan kontenjanları sunuyorlar. Yer kalacak mı kalmayacak mı büyük stres
G*tüme mürekkep sürüp optiğe otursam 300 bin gelecek zaten 900 bini nasıl becerdin mini s*ktiğimin s*lağı