@seviyeyi valla kız yurtları okulun içinde krallar gibi yaşıyorlar yaklaşık 10bin kapasiteli 3 kız yurdu erkekler ise sadece 2 yurt belki 6bin kişi bile yoktur
biz işte okulun karşısındayız 5 10 dk yürüyoruz kızlar yurdun çapı büyük olduğu için en dipteki fakülteye 10 dakikada hatta ve hatta abartısız söylüyorum ben kızların en büyük yurdunu şehir hastanesi sanmıştım
@seviyeyi valla myo bizim okulun dışında köye yakın bir yerde diye biliyorum okulun içinde de küçük bir üniversite var kız yurdunun yanında ksbü sağlık bilimleri üni yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evet eveet ben de kütahyadayız ama 500bindeydim
neden okulumun sonuna bu emojeyi koydun
Ya benim sıralamam çok düşük ama
bölüm ne istiyorsun inş gelir moralini bozmak istemem ama mezuna kalma ihtimalin var
ben 600binle ek tercih yaptığımı hatırlıyorum
hem bizim okulda 500binin üstünde bölüm yok
Küthya nasl bi yer kyk kız yurdu okula yakın mı kısları cok soguk karlı mı
@seviyeyi valla kız yurtları okulun içinde krallar gibi yaşıyorlar yaklaşık 10bin kapasiteli 3 kız yurdu erkekler ise sadece 2 yurt belki 6bin kişi bile yoktur
biz işte okulun karşısındayız 5 10 dk yürüyoruz kızlar yurdun çapı büyük olduğu için en dipteki fakülteye 10 dakikada hatta ve hatta abartısız söylüyorum ben kızların en büyük yurdunu şehir hastanesi sanmıştım
Hım kısları soguk mı oluyo cok?
@seviyeyi evet kışları çok soğuk oluyor ama kışı çok kısa aralık 25 ile Şubat 30 arasında çok sert Mart nisanda yumuşuyor kısa ama etkili
ama çok güzel bir ortamı var konuşmayı seven birisiysen onlarca arkadaşın olabilir sosyal bir üniversite
bir de böyle kütahya kucaklayıcı batı insanı gibi moral bozucu tiplere denk gelmezsiniz
Hım okulu iyi mi saglık alanında ve saglık meslek yüksekokulu ile saglık fakultesi cok uzak mı yakın mı
bence orayı yazın insanların iç dünyasını bilemem ama benim kız arkadaşlarım çok memnundu
@seviyeyi valla myo bizim okulun dışında köye yakın bir yerde diye biliyorum okulun içinde de küçük bir üniversite var kız yurdunun yanında ksbü sağlık bilimleri üni yani
zaten kütahyada dünyada ilk bine girdi 360. sırada üni olarak
Hım yakınlar yani sıkıcı bi yermi
Özelde konuşsak
@seviyeyi olurr
Nasıl beceriyorsunuz bu kadar kötü sıralamayı. Ödül vermek lazım.
Gider bı kasaba ya da bı köyde iki yıllık zottirik bı bölüm gelir
20 tane tercih yapsan 18 ya da 19 uncu yazdığın yer gelir muhtemelen
Zuhahahahah puana bak
ne istiyon
Bilgisayar programcılığı ya da dış tiçaret
var evet o sıralamlarda hangi şehir istiyorsun
Kütahya :(
burdan bak istersen
www.basarisiralamalari.com/.../ .
Of ya
noldu?