üniversiteye giden var mı? Birinci öğretim en geç 5 te bitmez mi? Geçen senenin programına baktım 17.45 te bitmiş. İkinci öğretim ne zaman başlıyor ozaman? Son derse girmeden çıkma şansımız olur mu? Yanındaki çevrim içi yazısı ne anlama geliyor

üniversiteye giden var mı? Birinci öğretim en geç 5 te bitmez mi? Geçen senenin programına baktım 17.45 te bitmiş. İkinci öğretim ne zaman başlıyor ozaman? Son derse girmeden çıkma şansımız olur mu? Yanındaki çevrim içi yazısı ne anlama geliyor

Çevrimiçi yazanlar online eğitim oluyor, bizimki 17,15'te bitiyor ama okuluna göre değişiyor olabilir. İkinci öğretimlerin ders saati genelde 17.00'da başlar.
Hocalar derslik boşsa öne alıyor, 14.00'da gelenleri görmüştüm.
Cevap
1Cevap
Yüzyüze dersler en geç 5 de biter. Çevrimici dedigi ne bilmiyorum ama online demekse online ders herhangi bir saatte olabilir. Son derse katilmayabilirsin ama yok yazilirsin. Devamsizlik hakki kısıtlı dersten kalabilirsin
Bizim de 17:45de biten dersimiz vardı hatta bir dersimiz de 17:50'de başlıyordu 1 saat falan sürüyordu
ikinci öğretimin derslerinin 13 de başladığını bilirim sen buna şaşırıyorsun birde
Sabah 9 akşam 6-7 de biterse yandık ben akşam 6 da işe gidiyorum oyuzden. Acaba tercih yapmadan önce okulu arasam ders saatlerini söylerler mi
Söylemezler dönem başlayınca düzenleniyor
ozaman son derse girmem artık paralı okul atcaklarini sanmam 😂
Değişiyor uniden üniversiteye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?