YKS2026 Bu puan çocuk gelişime gider mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu puan ve sıralamayla Ağrı da veya Iğdır'da ki üniversiteye gidebilirmiyim baktım da çok karışık tyt puanımı söz puanımı anlamadim Bu puan çocuk gelişime gider mi? Cevapla Üniversite Soruları Çocuk Soruları TYT Soruları Beğen Paylaş Takip Et
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İki yilliga gidebilirsin belk 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Gidebilirde hangisine gidebilir acaba sıralama biraz sıkıntı olmuş çocuk gelişim geliyormu acaba Ağrı veya Iğdır'da onu çözemedim Yorumla seyda028 +1 yıl 27sinde açılacak bakalm zaten puana değil sıralamaya göre yapcz tercihi inşallah istedgn yer olur Yorumla Soran +1 yıl İnşallah ya Gidelim artık 2 yıl tadalim şu üniversite ortamını Yorumla seyda028 +1 yıl Ahahah inşallah Yorumla seyda028 +1 yıl Geçen senenin sıralamasına baktn mi Yorumla Soran +1 yıl Baktimda bişey anlamadım ki Yorumla seyda028 +1 yıl 27si gelsin acilsn klavuz bakalm bı Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle yapalım beni bu sene gönderin 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen girdinmi sınava Yorumla seyda028 +1 yıl Evet grdm Yorumla
gamekindkızzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bence bi daha gir şansını dene 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 2 yıllık çocuk gelişim veya bilgisayar programcılığı gelirmi Ağrı veya Iğdır'da ona baktım da çözemedim hangi puanla hangi sıralamayla alıyor acaba Yorumla gamekindkızzzz +1 yıl o birazda şans işi kim tercih eder bilemessin gelir belki belki de gelmez Yorumla Soran +1 yıl Orası öyle tabi Yorumla
aleyna0812 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl 2 yıllık işe yaramıyoki 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Belki yarar ama 2 yıl okuduktan sonra daha hazırlanmış olarak sınava gireceğim Yorumla aleyna0812 +1 yıl Olabilir Yorumla Soran +1 yıl Sen girdinmi sınava Yorumla aleyna0812 +1 yıl Evet bende iki yıllık olur diye girdim ama vazgeçtim tercih yapmiycam kaç puan aldin sen Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafını paylaştim görünmüyor mu Yorumla aleyna0812 +1 yıl Sıralaman biraz geride benimkide 1 milyon falan ben kestim umidi sen ne yaparsın bilemem Yorumla Soran +1 yıl Ya bişeyler gelirde mesela Ağrı veya Iğdır üniversitelerinde düşük puanlar var ama sırlama hangisinin sıralamasını falan kapsıyor ben onu anlamadim Yorumla Soran +1 yıl Bide sen baksana sana zahmet Yorumla aleyna0812 +1 yıl Ağrı ve ığdır doğu gelebilir siralamya bakarak yaz belki tutar Yorumla Soran +1 yıl Iğdır da baktım da puanım tutuyor çocuk gelişimi sıralama yı anlamadım bak bi 2 dakika belki sen anlarsın Yorumla Soran +1 yıl Bilgisayar programcılığı da var mesela düşük puan onu açık Yorumla aleyna0812 +1 yıl Bilmiyorumki aslında sen seçebilirsin ailem beni göndermez sen git oku bari en azından mezun ol Yorumla Soran +1 yıl Sen kaç puan aldın ki Yorumla aleyna0812 +1 yıl 268puan Yorumla Soran +1 yıl Bir çok bölüme gider de demekki ailen daha iyi bir gelecegin için daha iyi bir bölüme gitmeni istiyor Yorumla aleyna0812 +1 yıl Bu saatten sonra sınava girmem olucağı buymuş senin içinde hayırlısı olsun Yorumla Soran +1 yıl Hepimiz içinde hayırlısı olsunda hani daha gençsin bidaha gir okumayıp da ne yapacaksın Yorumla aleyna0812 +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İki yilliga gidebilirsin belk
Gidebilirde hangisine gidebilir acaba sıralama biraz sıkıntı olmuş çocuk gelişim geliyormu acaba Ağrı veya Iğdır'da onu çözemedim
27sinde açılacak bakalm zaten puana değil sıralamaya göre yapcz tercihi inşallah istedgn yer olur
İnşallah ya Gidelim artık 2 yıl tadalim şu üniversite ortamını
Ahahah inşallah
Geçen senenin sıralamasına baktn mi
Baktimda bişey anlamadım ki
27si gelsin acilsn klavuz bakalm bı
Aynen öyle yapalım beni bu sene gönderin 😂😂
Sen girdinmi sınava
Evet grdm
Bence bi daha gir şansını dene
2 yıllık çocuk gelişim veya bilgisayar programcılığı gelirmi Ağrı veya Iğdır'da ona baktım da çözemedim hangi puanla hangi sıralamayla alıyor acaba
o birazda şans işi kim tercih eder bilemessin gelir belki belki de gelmez
Orası öyle tabi
2 yıllık işe yaramıyoki
Belki yarar ama 2 yıl okuduktan sonra daha hazırlanmış olarak sınava gireceğim
Olabilir
Sen girdinmi sınava
Evet bende iki yıllık olur diye girdim ama vazgeçtim tercih yapmiycam kaç puan aldin sen
Fotoğrafını paylaştim görünmüyor mu
Sıralaman biraz geride benimkide 1 milyon falan ben kestim umidi sen ne yaparsın bilemem
Ya bişeyler gelirde mesela Ağrı veya Iğdır üniversitelerinde düşük puanlar var ama sırlama hangisinin sıralamasını falan kapsıyor ben onu anlamadim
Bide sen baksana sana zahmet
Ağrı ve ığdır doğu gelebilir siralamya bakarak yaz belki tutar
Iğdır da baktım da puanım tutuyor çocuk gelişimi sıralama yı anlamadım bak bi 2 dakika belki sen anlarsın
Bilgisayar programcılığı da var mesela düşük puan onu açık
Bilmiyorumki aslında sen seçebilirsin ailem beni göndermez sen git oku bari en azından mezun ol
Sen kaç puan aldın ki
268puan
Bir çok bölüme gider de demekki ailen daha iyi bir gelecegin için daha iyi bir bölüme gitmeni istiyor
Bu saatten sonra sınava girmem olucağı buymuş senin içinde hayırlısı olsun
Hepimiz içinde hayırlısı olsunda hani daha gençsin bidaha gir okumayıp da ne yapacaksın
Bilmiyorum