Aşkolsun lafi olmaz. yaş la ne abi ne kardeş olur. saygi hepsinin önündedir. rahat ol sakin ol bende dış tic okudum şuanda mesleğimi yapiyorum. Sende başaracaksın 🙏🏼
Bana Bir Bilgi Veren Benim Abimdir... Vakit Ayırdın Yazdın Yardımcı Oldun Bu Benim İçin En İyi Hitabı Hakettiriyor... İnşallah Hedefimi Tutururum Ve Mutluluğumu Abimle Paylaşırım
Insallah bundan mutluluk duyarım. alaninda zorluk çekersen bilgi dahilinde gümrük muafaza ya da ihracat sayim gibu ben ist dunya tic deyim elimden geleni yaparim pratik yapmis olursun
Herzaman beklerim böyle güzel kardeşlerimize yardimci olabiliyor sak ne mutlu. burada senin gibi bir kardeşim daha var görüşüyoruz gelir gider arada yanima senide beklerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim aramda 150k fark olan bölümü gelmez diye yazmadım ama yazsam geliyordu. Gelir dedigin gelmez gelmez dediğin gelir.
Bu Sen Nasıl Bir Sene Allah Aşkına Puan İle Sıralama Arasında Dağlar Kadar Fark Var arada 100K Var İlk Tercihe Verecem Umarım Gelir
Bence gelmez bizim donemde 300 alti almadilar yine ayni soylenti geziyor
Bazıları Rahat Gelir Diyor Bazıları Gelmez Diyor... Tercihleri Bekleyecez Artik
Gönlüm gelmesinden yana insallah gelir bütün arkadaşlarımız güzel bir başlangıç yapar
Amin Kardeşim Bakalım Artık... Gelirse Yazarım :)
Insallah paşam
Pardon Stresten Heycandan Yaşı Görmedim Abi :)
Aşkolsun lafi olmaz. yaş la ne abi ne kardeş olur. saygi hepsinin önündedir. rahat ol sakin ol bende dış tic okudum şuanda mesleğimi yapiyorum. Sende başaracaksın 🙏🏼
Bana Bir Bilgi Veren Benim Abimdir... Vakit Ayırdın Yazdın Yardımcı Oldun Bu Benim İçin En İyi Hitabı Hakettiriyor... İnşallah Hedefimi Tutururum Ve Mutluluğumu Abimle Paylaşırım
Insallah bundan mutluluk duyarım. alaninda zorluk çekersen bilgi dahilinde gümrük muafaza ya da ihracat sayim gibu ben ist dunya tic deyim elimden geleni yaparim pratik yapmis olursun
İstanbul'da Olacam Zaten... Eğer Kısmet Olursa Abimin Mutlaka Ziyaretine Gelirim Hem Bilgi Olur Hem Allah'ın İzniyle Dostluğa Bir Vesile Olur...
Herzaman beklerim böyle güzel kardeşlerimize yardimci olabiliyor sak ne mutlu. burada senin gibi bir kardeşim daha var görüşüyoruz gelir gider arada yanima senide beklerim
Şeref Duyarım Sağlıcakla Kal Abim 🙏