YKS2026 Kılavuz yayınlandı, baktınız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 2 yıllık taban puanlarına bakayım dedim. Selçuk Üniversitesini listeye koymamışlar. Nasıl bulucam? Güncellemeler+1 yıl Tamam buldum yq Kılavuz yayınlandı, baktınız mı? Cevapla Üniversite Soruları Puan Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Linki varsa atar msn bn bulamadm ya. Bı tane buldm onda da örnektir yazio üzerinde ve 2021 yks puanları yazio 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Kılavuzun linki mi Yorumla seyda028 +1 yıl Evet. Yorumla Soran +1 yıl www.osym.gov.tr/.../...-yayimlanmasi-19072022.html Yorumla seyda028 +1 yıl Yks 2021 puanları yazıyor bnd istersen ekran atim Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ya Yorumla Soran +1 yıl Atsana nasıl atican Yorumla seyda028 +1 yıl şu an bı tane buldm ondan da puan yazmıyor EA sayisal sözel yazıyor puanı yk Yorumla seyda028 +1 yıl https://resimyukle.io/r/vJ4e6ydfmO Yorumla seyda028 +1 yıl Bak böyle görünüyor bnd puan yk Yorumla Soran +1 yıl www.google.com/.../amp Yorumla Soran +1 yıl burada var Yorumla seyda028 +1 yıl Puan yazıyor mu Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla seyda028 +1 yıl Of gene olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Saka gibi ya Yorumla Soran +1 yıl Bende var ama Yorumla Soran +1 yıl Nereden atabilirim ki sana Yorumla seyda028 +1 yıl Of bilmiyorum sinir oldum ya nasl bulcm Yorumla Soran +1 yıl Telegram var mı oradan atayım bari Yorumla seyda028 +1 yıl Yk ama asıl klavuz dglmis ki asıl klavuz 27 temmuzda yayınlanacakms bu ornektr yazio Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Klavuz çok karmaşık :/ bide çoğu yer puan açıklaması yapmamış 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu örnek gibi birşeymiş sanırım. Yukarıda biri yazdı Yorumla Coraline-0 +1 yıl Öyle heralde çünkü %90'ı vakıf üniversitesi Yorumla Soran +1 yıl Evet karolin Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Anlamadım bir şey hangi başarı sıralaması bunların nerede 0 0 Yorumla
IRobin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Ön lisans devlet üniversitesi bölümünde yer alır. Tablo 3b. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet az önce buldum teşekkür ederim Yorumla
dkwksksmsmsm Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ya ben tytde 933 bindeyim tercih yapamaz mıyım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kılavuza bakmadın mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Linki varsa atar msn bn bulamadm ya. Bı tane buldm onda da örnektir yazio üzerinde ve 2021 yks puanları yazio
Kılavuzun linki mi
Evet.
www.osym.gov.tr/.../...-yayimlanmasi-19072022.html
Yks 2021 puanları yazıyor bnd istersen ekran atim
Nasıl ya
Atsana nasıl atican
şu an bı tane buldm ondan da puan yazmıyor EA sayisal sözel yazıyor puanı yk
https://resimyukle.io/r/vJ4e6ydfmO
Bak böyle görünüyor bnd puan yk
www.google.com/.../amp
burada var
Puan yazıyor mu
Evet
Of gene olmuyor
Saka gibi ya
Bende var ama
Nereden atabilirim ki sana
Of bilmiyorum sinir oldum ya nasl bulcm
Telegram var mı oradan atayım bari
Yk ama asıl klavuz dglmis ki asıl klavuz 27 temmuzda yayınlanacakms bu ornektr yazio
Klavuz çok karmaşık :/ bide çoğu yer puan açıklaması yapmamış
Bu örnek gibi birşeymiş sanırım. Yukarıda biri yazdı
Öyle heralde çünkü %90'ı vakıf üniversitesi
Evet karolin
Anlamadım bir şey hangi başarı sıralaması bunların nerede
Ön lisans devlet üniversitesi bölümünde yer alır. Tablo 3b.
Evet az önce buldum teşekkür ederim
Hayır
Ya ben tytde 933 bindeyim tercih yapamaz mıyım
Kılavuza bakmadın mı
Bakmadım