Sıralamam 1 milyonlarda ben ise hemsirelik bölümünü istiyorum sizce herhangi bir bölüme mi gitmeliyim yoksa yeniden mi denemeliyim
Bu arada mezun 3. Senem
Sıralamam 1 milyonlarda ben ise hemsirelik bölümünü istiyorum sizce herhangi bir bölüme mi gitmeliyim yoksa yeniden mi denemeliyim
Bu arada mezun 3. Senem
Artık 18 yaşını geçtin seçimlerin kendi kararların ama tavsiyem eğer bu yıl çok farklı olacağım çok istekli olacağım bir çok konuda kendimi frenleyeceğim diyorsan bekle ama bir yıl daha yatacaksan sonu hüsran olursa modun düşecek hiçbir şey kendini tatmin etmeyecek birde okul sonrası atanma problemin olacak 1 2 yılda oraya harcayacaksın bence tavsiyem sağlık alanında puanın yetmiyorsa eczane hizmetleri, ağız diş protez bölüm, sosyal hizmetler, işitme cihazları, optisyenlik, bilgisayar tomografi, büro asistan gibi 2 yıllık ama ilerde iş imkanı bulma konusunda iyi bölümler
Ben hemsirelik istiyorum %50 gelse net giderim ama sıkıntı şu ki ilk 300 / 400 bine girmem lazım
Bu sene 3 milyon 250 bindi
Geliyor %50 ama ben hemsirelik istiyorum
Cevap
3Cevap
Kal saçma bölümlerde okuma ya da kariyere odaklan bir şekilde iş bul deneyim kazan ki ileride daha iyi iş bulursun
Şu mezuna kalmak terimi kadar itici bir şey yok. Yeni nesil üretti bunu da
Tyt sıralaman yetiyorsa ataması iyi olan bir sağlık bölümü oku bence.
Bu sıralama ile hiçbir yere gidemezsin maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?