Beklediğimden düşük geldi ben hesapladigimda tyt Türkçe 32 den fazla netim vardı gerçekten daha iyi bekliyordum

Beklediğimden düşük geldi ben hesapladigimda tyt Türkçe 32 den fazla netim vardı gerçekten daha iyi bekliyordum

Buyur buda ben
Ayt ye niye girnedin ne Olcan şimdi sen
Dilciyim ben
Cevap
21Cevap
matematik sayısal sıfır. ülkede matematik bilen kalmadı uyduruktan üniokumuş olunsun diye okullar okunuyor. zeki insan kalmadı ne olacak böyle bilmiyorum.
Keşke kafama saksı düşse de matematik dahisi olsam ama yok olmuyor napim
sayısal olmayan bölümlerle para kazanamazsın bu da bir gerçek
Türkiye de kazanamazsın maalesef gelişmiş ülkelerde hemen her bölümde özellikle sanat alanlarında çok iyi para kazanıyorlar. Herkes matematik bilecek diye bişe yok. Herkesin yeteneği bambaşka. Bir kuşa yüzme öğretemezsin veya yüzemediği için aptal muamelesi yapamazsın. Böyle yaptıkça zaten gelişim ilerleme olmaz ki.
@çokoji sayısalı herkes yapamaz ama coğrafyayı bir aptala bile ezberletirsin. toplumda ayrıcalık gören kesin sayısalcılardır. en azından ülkemizde bu şekilde. y. dışını bilemem. varsa imsanı zaten y. dışına çıkar.
@-kum- evet sayısalcılar kazanıyor kanka. ben mühendisim maaşım bürüt 30 u geçiyor. daha ne diyeyim.
@-kum- makine mühendisiyim. uluslarası bir firmanın istanbuldaki merkezinde çalışıyorum. uzaman olarak çalışanlar bürüt 23 K alıyor. md yarımcısı isen bürüt 27 29 k alırsın. müdür isen 30 ile 40 k arası alıyorsun. direktör olursan 40 ve üzerindesin. artı olarak yılda iki tam bürüt maaş bonus alıyorum. aylık 3 bin benzin yardımı ve ful + ful özel hayat sigortası.
@-kum- yeni mezunun çok para kazanması bu dünya literatülünde yok zaten. önce tecrübe edinirsin birşerley başarırsın cv dolar. ondan sonra kendini pazarlarsın.
Doğru diyor ben aptalım
@Danny13 kanka sayisal ya da matematik fizik her neyse. hayatin herbyerinde var bunlsr. Cizdigin bir resimde çektiğin bir resmin açısında yaptığın sporda ya da edebiyatın olcutunde vsvs. Sen sayisalda kendini geliştiremezsen ya da yapamıyorum diyerekten hayatina takmazsan diğer hicbirseyde basarili olamazsin. Emin ol en iyi ressamlarin kafası matematige cok iyi calisiyordur. Kimse kendini zorlamıyor. Sorun burada
Bak ben kendi açımdan söyleyeyim essek gibi matematik kastım özellikle geometriye ancak yine olmuyor ama futbolda edebiyatta çok iyiyim. Ressamlar matematikte iyidir diyorsun kardeşim çok güzel resim çizer ama matematik yapamıyor demekki matematik ile resim spor konusu arasında bir bağ yok bence. Matematik bir yetenek işidir sayısal zeka diye bir şey vardır sen matematik yaparsın ben tiyatroda oyunculukta iyiyimdir sen değilsindir veya başka konuda da aynı şekilde da vinci matematik resim yapabilir ama her insan böyle değil belli bir konuda yeteneği olup matematik yapamayan tonlarca insan var.
Matematik yapan zeki değil ama herkesin temel matematik bilgisi olması lazım üslü sayıları yapamıyorsan yani kb ama istersen 100 kitap yaz
Ayrıca her mat yapan da başarılı veya zeki değil çünkü yapabildiğini insanlara ulaştırman işlemen vesaire gerekiyor jeff bezos mark suckerberg faaln bu elemanların sosyal yönü daha ağırdır.
Konu kilit zAAAA XD

Biz o işi halledeli çok oldu :)
Tyt herkesin beni geçmesi ve ayt de benim her şeyi toparlamam 😂
Helal lan sana yusufi
Düşük ya benim
Tyt ye girmedin mi
Keske sinava para verecegine bi kebap falan gomseymissin
Mezuna kalmayı kafaya koyduğum için hiç çalışmadım zaten denemeksin girmiştim 11 hiç yoktu.
Sitede gordugum kadariyla sıralamalar neden bu kadar kötü ya?
Ne okumayi dusunuyorsun?
Ben toplamda 44 soru cevaplamisim. 26 doğru yapmışım 18 yanlış var
Fen Bilgileri ve Matematik olmamis... hangi alani düsünüyorsun..
Benim ek puanli yerlestirmem neden yok?
Ayrica bana Paramedik gelir mi?
Benim de ek puanlı başarı sıralamam yokk neye göre veriliyor?
@hmmmmmmmm_ meslek lisesi mezunlarına veriyorlar kendi bölümünü seçerse diye
Bana paramedik gelir mi?
Anlamiyorum ki
Anladim sagol.
@İnfluce teşekkür ederim bikgilendirdiğin için
Ya ben anlamadım şimdi puan nerde yazıyor xmdmsşskd
Benim puan 131 gelmis siralamam
31313131 niye boyle :(
Puahahahah
@ppppel komik çünkü
Oha tyt sıralaman nasıl benden yüksek ya ben mat 5 net yaptım
Diğerleri nasıl ama
Kuzum sosyal de batmış benim of demek sosyal de önemli
Sağlık olsun
@olabililmez sos ve fen mat ve turkceden daha onemli aslinda getirisi daha yuksek
Öyleymiş
tebrikler hakkari umiversitesi molotofculuk bolume hak kazandiniz
😂😂😂 salla Kazan mk
he ya
Şu yks kadar s'lak bir sınav görmedim
Bende

Seninki de düşükse benimkine hiç bakma derim 😂
Diploma notundan gözlerimi alamadım
Geçen yıl girmiştim sosyal 12iydi aynı yanlışıö 2iydi... tütkçe metin iyide yanlış 5filan olsa iyydi
Abla ama yani hiç mi calismadin
Daha napim Full mu yapiyim
niye tyt matematik isaretlemediniz
Vaktim yetmedi keşke fen yerine matematik yapsaydım
Sözelden neyi tercih etmeyi düşünüyorsun? Bana da 518 bin geldi keşke 200 bin falan gelseydi :(
Matematikten kaç soru geldi
Benim sonuc senden dusuk haline sukret
Beklediğim sonuç geldi
yıllar önce 12 bininci olmuştum
Tr 19 5. Sosyal 16 3. Mat 10 1. Fen 3 2 . Ham 280
Sıralamam çok çok iyi bnmki 1. milyonlu bsi 😭
Sen sözelci misin?
Bende bilmiyorum ne olduğumu ilk üniversitem önlisans sayısaldı ama sozelim daha iyi sbhdjhdjd
Benim sıralamam da çok boktan ya
Tm 265 k tercih yapsam mı bilemedim
Sıralaman oysa eğer çok iyi ayt
Ayt yerleştirme sıralamam bu çok iyi değil ya😀 mezuna kalcam gibi
Benimkisi den iyi iste
benden daha daha kötüler varmış şükür
Kötü.. matematik hiç çözülmemiş
ygs lys giren efsanevi nesil fav
Sıralamalar çok kötü geldi bu sene
Benimde beklediğimin dışında geldi sonuç
çok kötü
Fen 10 yanlış mı