İlk kez mezuna kaldım geçen yıldan daha kötü bir sonuçla karşılaştım. İlk kez mezuna kalmıştım. Çalıştım ama karşılığını alamadım ne yazık ki. Gerçekten utanıyorum ve çok mutsuzum. Bir daha mezuna kalmayı düşünmüyorum. Çünkü insanı yoruyor. Sizce gidebileceğim bir üniversite ve bölüm var mı? Teşekkür ederim.
220k sıralamaya hangi bölümler gelebilir?(Marmara bölgesi ve civarı)?
Yani haklısın mezuna kalmayı düşünüyorsan iyi düşün iyice araştır ya kendine güveniyorsan dgs yapyada bi çok sevecek var iyice araştır illaki biri sana yakın olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne istiyordun ne yazmayı düşünüyorsun ve bu sıralama hangi türde
Sayısal knk. Hemşirelik falan istiyordum ama maalesef ki
Sağlık dusunuyorsan fizyoterapist yazabilirsin bu puanla
O bölüme ilgi duymuyorum maalesef. Sence fizik veya kimya bölümü okunur mu?
Yani okunurda çok iyi olman lazım ki fizik çok zorlar bence
Anladım. Of ne yapacağımı bilemiyorum.
Öğretmenlik mi okusam kafam çok karışık?
Zaten bu bölümleri okuyunca formasyon alıp yine öğretmen olabilirsin ki bence zor ya bir sürü atanamayan var iyice araştır bence
Ama adam akıllı pek bölüm kalmıyor zaten. Canım çok sıkkın
Yani haklısın mezuna kalmayı düşünüyorsan iyi düşün iyice araştır ya kendine güveniyorsan dgs yapyada bi çok sevecek var iyice araştır illaki biri sana yakın olur
Muh dusunmuyonmu
Mezuna bir daha kalamam ya. O şeyi bir daha kaldıramam. 4 yıllık okumak istiyorum. Mühendislik olabilir
Haklisin o yüzden dedim. muh araştır knk bi çok dalı var ama zorlar
Zorlaması mühim değil de seveceğim iş olduktan sonra. Çalışacağım deli gibi mecbur.
He onlara bak o zaman sevdiğin veya ilgi alanın çıkar ya biyomedikal mühendisliği falan var mesela
Anladım teşekkür ederim 🙏
Ricalar
illa üniversite okumak zorunda değilsin diye düşünüyorum. başka alanlara yönelebilirsin. sıralaman maalesef çok kötü.
Ama abla aile baskısı vs var. İstanbul'da herhangi bir bölüm için hiç şansım yok mu ki? Sen de haklısın.
İstanbul için düşük bir sıralama. özel üniversitelere bakabiirsin belki ama onlar için de düşük
Anladım teşekkür ederim 🙏
Valla ben 1 milyon sıralamadayım 3 milyon küsür kişi girdi zaten. İki yıllıkta olsa gidicem mezuna falan kalamam
Anladım. Bölüm olarak ne yapacağımı bilemiyorum ben de.
Heryer
Nasıl yani
Iyi yani ben sı*tım da
Benim de pek iyi sayılmaz ya. Sırf bu puan yüzünden mecburi bir mesleği okuyacağım. İstediğim değil. Artık bıktım ben de.
Ne okuycan
Fen bilgisi öğretmenliği, Fizik, Kimya, Matematik bölümleri ve öğretmenlikleri var. Hemşirelik istiyordum.
Hepsi olur yaz seneye kalma
Aynen öyle yapacağım