Geleceğine emin adımlarla yürümek isteyenler, toplanın! 📣
Uluslararası bir kariyere sahip olmayı kim istemez ki? Sonuçta, yeteneklerinin dünyanın her yerinde kabul gördüğünü bilmek tüm öğrenci adaylarının hayali. 🌏
Peki, yetenekleriyle tüm dünyada rekabet edebilen milyonlarca gencin arasından uluslararası bir kariyere nasıl ulaşırsın? 🤔

Uluslararası bir kariyere sahip olmanın ilk adımı, mesleki ve kişisel gelişimine en büyük katkıyı verecek üniversiteyi seçmekten geçiyor! Dünya ile entegre olmuş, teknolojiyi hayatla birleştirmiş ve alanında öncü bir üniversite arıyorsan İstanbul Nişantaşı Üniversitesi doğru adres, şimdi incele!
Peki, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nde seni neler bekliyor?
İstanbul Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri, üniversiteden mezun olurken mavi diploma sahibi oluyor! Mavi diploma sana neler vadediyor? İşte yanıtı:
📌 İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nden aldığın mavi diploma sayesinde dünya standartlarında bir üniversiteden mezun olduğunu belgeleyebilirsin.
📌 Mavi diploma ile yurt dışında yüksek lisans yaparak eğitimine devam edebilirsin.
📌 Yurt dışında çalışabilir ve uluslararası iş fırsatlarında bir adım öne geçebilirsin. 👩🎓🧑🏻🎓
İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nin dünyanın dört bir yanında kurduğu uluslararası bağlantılardan faydalanarak Erasmus programlarına katılabilir veya farklı ülkelerde staj yapabilirsin. Üniversitede aldığın hazırlık eğitimi ve İngilizce dersleriyle yabancı dilini geliştirebilirsin. Üstelik, binlerce uluslararası öğrenci ile aynı kampüs hayatını deneyimleyerek İngilizceni daha da güçlendirebilir, uluslararası kariyerine öz güvenle adım atabilirsin! Daha fazla bilgi için hemen tıkla!
Gelecek İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nde, peki ya sen nerdesin?
Eğer, “Ben de gelecekte uluslararası bir kariyere sahip olmak istiyorum” diyorsan, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi hakkında görüşünü bekliyoruz. 💛
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
224317Merhaba.
Uluslararası bir kariyere nasıl ulaşırız?
Tüm hepimizin hayali güzel bir meslek sahibi olmak ileride çok güzel işler bsşarmaktır. Ben kendini geliştirerek ve dil öğrenerek güzel bi kariyer yapılabileceğine inanıyorum. Çünkü dil çok önemli, birden fazla dil biliyor olmak her zaman iş fırsatı ve biryerlere gelebilmeyi sunar. Çok iyi bir üniversitede okumakta buna dahil diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi uluslar arası bir kariyere sahip olmanın ilk adımı, meslek ve kişisel gelişimine en büyük katkıyı veren üniversiteyi bulmaktan geçiyor. Eğer uluslararası bir kariyere ulaşılmak isteniyorsa öncelik alanında çok iyi bir üniversiteyi seçmektir. Bunun için Nişantaşı Üniversitesi Hayallerinizi gerçekleştirmenize yeter de artar bile.
Peki Nişantaşı Üniversitesisinin Bize Sunduğu Fırsatlar!
hayatını deneyimleyerek İngilizceni daha da güçlendirebilir, uluslararası kariyerine öz güvenle adım atabilirsin! Daha fazla bilgi için hemen tıkla!
Gelecek İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nde, peki ya sen nerdesin?
Eğer, “Ben de gelecekte uluslararası bir kariyere sahip olmak istiyorum” diyorsan, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi hakkında görüşünü yi seçmekten geçiyor! Dünya ile entegre olmuş, teknolojiyi hayatla birleştirmiş ve alanında öncü bir üniversite arıyorsan İstanbul Nişantaşı Üniversitesi doğru adres, şimdi incele!
Peki, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nde seni neler bekliyor?
İstanbul Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri, üniversiteden mezun olurken mavi diploma sahibi oluyor! Mavi diploma sana neler vadediyor? İşte yanıtı:
İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nden aldığın mavi diploma sayesinde dünya standartlarında bir üniversiteden mezun olduğunu belgeleyebilirsin.
Mavi diploma ile yurt dışında yüksek lisans yaparak eğitimine devam edebilirsin.
Yurt dışında çalışabilir ve uluslararası iş fırsatlarında bir adım öne geçebilirs
Özel bir üniversitede okumanın yükünü şu durumda burs dışında kaç ögrenci kaldırabilir ki süpheliyim.
Allahım üniversite okuyan okuyacak olan gençlerimize sabır ve zihin açıklığı versin.
Eğitimleri bitince tez elden mesleklerini ellerine almayı nasip etsin insallah aminn ❤️
Eğitimli gençler yurt dışına akın ederken, mavi diploma sağlayacak böyle kapsamlı bir üniversite tercih etmek çok akıllıca.
Zaten kampüsleriyle ilgili de bir video izlemiştim burada röportaja gitmişlerdi, nefis bir yer. öğrencisini düşünen iyi bir okula doğru koşuyor Nişantaşı, bravo gerçekten.
İlk olarak ne istediğini ve ne yaparak iyi hissettiğini bilmeli ( ÖZGUVEN EN BAŞTA ZATEN)
Kararlı sabırlı olunmalı
En önemlisi dil en az 4 dil bilinmeli insan
Ve ilgilisini çekmese dahi güncel konulara takip etmeli en az 3 spor dalını orta seviye oynayabilecek şekilde bilmeli
Her konuda ufak tefek bilgiye sahip olmaya çalışmalı
Ve düzenli kitap okumalı
Müzik dizi onlar zaten direk olmalı
( bunları sayıyorum söylemesi kolay o yüzden bende yapmaya çalışıyorum bu şekilde hedef koymak en önemliler arasında )
Çok araştırdım ve çift diploma alma şansı mavi diploma vs bir sürü artısı vardı. Erasmus imkanı, eğitimi kampüsü falan baya hoşuma gitti. Öğrenci ilişkileri ve istediğim bilgiye çabuk ulaşabilme sorularıma hemen cevap almam falan da büyük bi artı oldu benim için. Diğer üniversitelerle kıyasladığımda her anlamda 1-0 öndeydi benim için. İlk 5 tercihime yazdım umarım çıkar.
Hangi bölümleri yazdın
Universite etkili fakat insan zekasini yonetebildigi surece basarabilir. En onemlisi yabanci diller ogrenmek, dijital gelismeleri takip etmek, sosyallik ve yaraticilik icin farkli egitim kurslar almak ve iletisimi saglikli kurabilmek icin diksiyon hitabet 💪
Ne yaparsan yap çalışmayı üniversiteye geçince öğreniyorsun
Her zaman önce umut etmeliyizve sonra çabalamalıyız
Bilmem ben pek ulaşamadım bir yere gerçi soru bana değildi de neyse 😊
Torpil ile ancak olabilir Türkiye gibi bir yerde emekle bir yere gidilmiyor.
Katılıyorum
Çok güzel bir paylaşım ama özele gitmek için para lazım
Çalışıp sadece etrafındakilere kalmayarak. Önümüzün açık olması için çaba gösterip birçok konuya girmeli, atılmalıyız. Yurt dışı bağlantımız olmalı. Bunun için birçok yol var.
gelecek planı üniversite tercihi ile başlıyor. okuduğunuz şehir de okuyacağınız bölüm ve üni kadar önemli. Aynı zamanda kendinizi iyi tanımak ve özelliklerinizi geliştirecek aktiviteleri barındıran bir yer seçmek gerekiyor
Kesinlikle ilk adım en az b2 seviyesinde ingilizce eğer özel sektörde ise iş alanınız daha da avantajlı ve alanınızla ilgili ingilizce projeler, yarışmalar farkedilmenizi sağlar ama daha kolay bir. yol ise öğrenci değişim programları gidin ve boş geçirmeyin
Zor ya şu an bu durumda hiç bir şey düşünemiyorum maalesef
Ek yerleştirme olacakmış, 100 bin kişi kazanamadı. Acaba ek yerleştirme olur mu?
Valla Türkiyeden gitmeniz lazım çok paraya sahip olmak istiyorsanız ds çalışarak olamazsınız başka yollar arayın
Tabiki üniversite çok önemli ama insan da kendini geliştirmeye devam etmeli aynı zamanda sosyal anlamda dil bakımından çalışmalı böylece daha çabuk yükselir
Faydalı ve bilgilendirici bir paylaşım olmuş, çok teşekkür ederiz