YKS2026 2020 2021 ve 2022 tayfa bu sene istediğiniz yer ve bölüm geliyor mu yoksa bir sene daha mezun musunuz? arapazad Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet tayfa hangisi? Yok bir sene daha mezuna kalacağım Hayır istediğim bölüm ve yer geliyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 2020 2021 ve 2022 tayfa bu sene istediğiniz yer ve bölüm geliyor mu yoksa bir sene daha mezun musunuz? Cevapla Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sude2000s Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bir kere mezuna kaldık zaten yeter artık sinir hastası olcam yoksa dpzpslzkskxks 0 26 Yorumla arapazad +1 yıl Bu benim 2. ci senem Yorumla Sude2000s +1 yıl Ee nasılsın şu an Yorumla arapazad +1 yıl Eh orta idare eder istediğim bölüm ve yer gelmiyor belki kalabilirim bir sene daha Yorumla Sude2000s +1 yıl Ne istiyordun Yorumla arapazad +1 yıl İngilizce öğretmenlik ya da tercümanlıkİngiliz dili ve turizm rehberliği geliyor Yorumla Sude2000s +1 yıl Anladımm Yorumla arapazad +1 yıl Yani öyle işte ya sen? Yorumla Sude2000s +1 yıl Bilgisayar mühendisliği istiyorum ben olmazsa beslenme ve diyetetik veya kimya mühendisliği Yorumla arapazad +1 yıl Benim ablamda yazılım mühendisliği istiyor Yorumla Sude2000s +1 yıl Bu ara aşırı popüler mesleklerden oldu iş var diye gerçekten ne seçeceğimi şaşırdım artık insanların o meslekte iş yok o mesleği okuması çok zor laflarından çok sıkıldım Yorumla arapazad +1 yıl Türkiye de her iş boş olmaya başladı bazı meslek ler dışında Yorumla Sude2000s +1 yıl Mesela? Yorumla arapazad +1 yıl Bir sene daha mezuna kalsam aile sıkıntı off zaten yazın ile başlayacağım birnevi kafa kurtulur Yorumla Sude2000s +1 yıl Bence de aile bayağı sıkıntı bir de sana yazık yani o psikoloji çok zor Yorumla arapazad +1 yıl hiç sorma off yatay geçiş yapsam ortalama iyi yapmam lazım biryandan mezuna kalmak istiyorum biryandan istemiyorum Yorumla Sude2000s +1 yıl Üniversiteye başladığında 2. Yıl tekrar hazırlansan o da bi seçenek mesela Yorumla arapazad +1 yıl kafam allak bullak kanka ne yapacağımı bilemedim Yorumla Sude2000s +1 yıl İyi düşün senin hayatın sonuçta Yorumla arapazad +1 yıl zaten en yazın çalışacağım senin dediğin gibi benim hayatım bir sene mezuna kalsam ailem bbana neden bir şey desinki mantıklı değil mi Yorumla Sude2000s +1 yıl Onların da kendince düşünceleri vardır tabii ki aranızdaki iletişimi bilmiyorum ama senin hayatın evet Yorumla arapazad +1 yıl ya ama sonuçta çalışan ben olacağım hayat benim kitap parası cart curt en vereceğim zaten Yorumla Sude2000s +1 yıl He o zaman sıkıntı yok ben dershaneye gidersin ücret ne olur gibisinden söylemiştim Yorumla arapazad +1 yıl yok la temel var sadece o temeli biraz daha sağlamlaştırmak Yorumla arapazad +1 yıl dershane tırt zaman kaybı Yorumla Sude2000s +1 yıl Niye öyle dedin şimdi ospspspzosdpwpspwp Yorumla arapazad +1 yıl tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir kere mezuna kaldık zaten yeter artık sinir hastası olcam yoksa dpzpslzkskxks
Bu benim 2. ci senem
Ee nasılsın şu an
Eh orta idare eder istediğim bölüm ve yer gelmiyor belki kalabilirim bir sene daha
Ne istiyordun
İngilizce öğretmenlik ya da tercümanlık
İngiliz dili ve turizm rehberliği geliyor
Anladımm
Yani öyle işte ya sen?
Bilgisayar mühendisliği istiyorum ben olmazsa beslenme ve diyetetik veya kimya mühendisliği
Benim ablamda yazılım mühendisliği istiyor
Bu ara aşırı popüler mesleklerden oldu iş var diye gerçekten ne seçeceğimi şaşırdım artık insanların o meslekte iş yok o mesleği okuması çok zor laflarından çok sıkıldım
Türkiye de her iş boş olmaya başladı bazı meslek ler dışında
Mesela?
Bir sene daha mezuna kalsam aile sıkıntı off zaten yazın ile başlayacağım birnevi kafa kurtulur
Bence de aile bayağı sıkıntı bir de sana yazık yani o psikoloji çok zor
hiç sorma off yatay geçiş yapsam ortalama iyi yapmam lazım biryandan mezuna kalmak istiyorum biryandan istemiyorum
Üniversiteye başladığında 2. Yıl tekrar hazırlansan o da bi seçenek mesela
kafam allak bullak kanka ne yapacağımı bilemedim
İyi düşün senin hayatın sonuçta
zaten en yazın çalışacağım senin dediğin gibi benim hayatım bir sene mezuna kalsam ailem bbana neden bir şey desinki mantıklı değil mi
Onların da kendince düşünceleri vardır tabii ki aranızdaki iletişimi bilmiyorum ama senin hayatın evet
ya ama sonuçta çalışan ben olacağım hayat benim kitap parası cart curt en vereceğim zaten
He o zaman sıkıntı yok ben dershaneye gidersin ücret ne olur gibisinden söylemiştim
yok la temel var sadece o temeli biraz daha sağlamlaştırmak
dershane tırt zaman kaybı
Niye öyle dedin şimdi ospspspzosdpwpspwp
tamam
Biz onu 2017 de bıraktık
A şıkkı