Puanın yetiyorsa Boğaziçiyi tercih et burs imkanları da güzeldir unide part time çalışma olanağı da var. Ben nerdeyse asgari ücret kadar burs alıyordum orada okurken
Kazandm ztn. ama hicbisey yok para da yok. 10 lirayi zor buluyorlar ailem. çapulcu gibi geziyorm. calisiyim diyorm iş yok zar zor buluyorm beni erkekler rahatsiz edermiş laf ederlermis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Okulun başlayana kadar bir işe girip çalışabilirsin.
İzin vermiyor babam çok kizdi
bu devirde herkese Allah sabır versin hangi üniversitede başlıyorsun
Gerçekten sabır versin. her şey ateş pahası. evden çıkamıyoruz. Üni nasıl okicam yemek yurt kitap paralarni nasıl vercem düşünüp duruyorum
hani üniversiteye gideceksin
bacım ben de aynı durumdayım hiçbir şeyim yok parasızlıktan psikolojim bozuldu iyice
Vallaha napcam bilmiyorum
Puanın yetiyorsa Boğaziçiyi tercih et burs imkanları da güzeldir unide part time çalışma olanağı da var. Ben nerdeyse asgari ücret kadar burs alıyordum orada okurken
Sen kazan da çanta kıyafet kolay
Kazandm ztn. ama hicbisey yok para da yok. 10 lirayi zor buluyorlar ailem. çapulcu gibi geziyorm. calisiyim diyorm iş yok zar zor buluyorm beni erkekler rahatsiz edermiş laf ederlermis
Hangi şehirde okuyorsun? hangi bölümü kazandın?
Daha gitmedim bu yaz bitince başlayacak puanım iyi tercih yapmadık daha
e bak henüz kazanmamışsın :)
Puanım iyi dayı. her yer tutuyor.
tamam dayısı. istanbulu kazanırsan haber ver.
Yakında 10 katı olacak
Olduğu kadar diyeceksin
zengın sevgılı bul alır sana
Üni başlayınca olur yavaştan
Çalışmaya gidecektm babam abim kızdı. çok pçler var diye. Gerçekten hicbiseyim yok
O zaman alsınlar bir şeyler sana
Paraları yok ailemin
Şehir dışına nasıl okumaya gönderiyor madem parası yok
Napiyim okumayım mi sefil birseklde okicam iste
Ben okuma mı dedim? Yurt çıkmazsa ne yapacaksın?
bulunduğun şehirde mi düşünüyorsun üni okumayı
Hayır
aileni ikna edip çalışmaya başlayabilirsin
bende ya etrafta sapıklar var
sana bir tavsiye vereyim mi?