Tyt matematik kaynak önerisi vs nasıl nerden ve nasıl verimli çalişabilirim?
hedefim 34net
Tyt matematik kaynak önerisi vs nasıl nerden ve nasıl verimli çalişabilirim?
hedefim 34net
Selamlar, öncelikle kendine yol haritası edinmelisin ne yapacağım ne edeceğim bugün ne çalışsam moodlarına girmek yerine plan şart ilk etapta.
Ondan sonra soruna gelirsek öncelikle kaç net aralığında olduğunu bilmen lazım bir tyt mat branş denemesi ile netlerini gör.
Eğer hiç bilmiyorsan sana kaç kanal önereyim rehber matematik, mert hoca, bıyıklı matematik bunlar temel atmana yardımcı olacaktır.
Konu bitiminden sonra hemen soru çöz birey a ilk seviye için iyidir sonra 345 sonra bilgi sarmal 3d orjinal diye devam edebilirsin.
Kolay gelsin 🍃
Cevap
6Cevap
Ah be Betül burada sorarak vakit harcayarak olmaz o iş ders başına şimdi 😉
345 , 3D , Acil , Bilgi sarmal cidden kaliteli yayınlar bakabilirsin
Acil ve orijinalin aytsini al. Bunlar zor kaynaklardır.(Tabi sayısalcıysan) TYT'de yayın denizinin matematiği güzel.
Eğer seneye de bu sene olduğu gibi sorarlarsa pek bir manası kalmaz matematik çalışmanın. Ben senin yerinde olsam fen bilimleri çalışırdım.
bulduğun her kaynaktan çalış. ne kadar çok soru çeşidi görürsen o kadar iyi. zor sorulara daha çok ağırlık ver. seni geliştirecek olanlar onlar çünkü.
Temel var mı hiç
Matematik de özellikle yeni nesil sorularda alt yapıyı nasıl yaptinn yani kalem dahi oynatamiyoruj da bu şekilli sorularda hani klasik sorulwrda yine problemlerde bir şeyler yapmaya çalışıyorun ama yeni nesil de zor oynatamaiyorum eski klasik soruları tam oturtmak mi lazim yoksa... kolaydan zora mi gitmrk lazım kaynak tavsiye ediyor musun ya da hoca ve nasıl çalıştın
Yok soyle soylim sayısal kısmında yani ilk 10 soru da biraz alt yapı var ama problemler kısmını yenj yeni oturtmaya başlıyorum yanu kalem oynayabiliyorum biraz basitlestirmeye çalışıyorum normal hayata uyarlamaya çalışıyorum bir şekilde cozebiliyirum ama zor sorulwrda aynı mantık kolay yemiyor ve bu yeni nesil sorularda kalem dahi oynatamiyorum bu şekilli sorularda.. üstüne çok düşmedim ama sanki dussem de olmayacak gibi geliyor 😂
Benim hocam yayınları İlyas Güneş adam ÖSYM ye benzer sorular koymuş kitaplarına. Çok işine yarar
Mezun musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?