YKS2026 Tyt çok kötü ydt iyi orta geçti duzgun biyere girebilir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tyt 28 civari netim var ama dil sinavi idare ederdi şimdi bölüme girerken ydt yani dil sinavi sıralamasına mi bakılacak sonuçlar 1 aya aciklanacak Güncellemeler+1 yıl Acilll Güncellemeler+1 yıl Bilen yok mu Tyt çok kötü ydt iyi orta geçti duzgun biyere girebilir miyim? Cevapla Bölüm Soruları TYT Soruları Sıralama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Knk benim TYT ortalama 35 net falan geldi geçen sene ama YDT'de 76 net yaptım ve bu benim sıralamamı ilk 20 bine kadar çekti.OBP puanım 85 idi. 1 12 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bölüm seçerken seçmek istediğin alanın sıralamasına bakılır. Mesela sayısal ile alan bir bölüm yazacaksan, sayısalın sıralamasına bakarsın. Yorumla Soran +1 yıl Benim de tyt 28 net ydt 54.5 şu yanlışlar doğruyu götürüyor batırdı ya Yorumla Soran +1 yıl Sence çok mu kötü duzgunbiyer tutmaz mi Yorumla Soran +1 yıl Obp de 65:( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tutar aslında 60 bin falan gelir.. Yorumla Soran +1 yıl Uludag uni Fransızca öğretmenliği gecen sene 326yla almis hicmi şansım yok oraya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Puana değil sıralamaya bakarsın. Yorumla Soran +1 yıl Umut var dimi yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence var. Yorumla Soran +1 yıl Hadi Insallah cok ederim moral oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🌸 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim olcakti klavye seyapmis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Knk benim TYT ortalama 35 net falan geldi geçen sene ama YDT'de 76 net yaptım ve bu benim sıralamamı ilk 20 bine kadar çekti.
OBP puanım 85 idi.
Bölüm seçerken seçmek istediğin alanın sıralamasına bakılır.
Mesela sayısal ile alan bir bölüm yazacaksan, sayısalın sıralamasına bakarsın.
Benim de tyt 28 net ydt 54.5 şu yanlışlar doğruyu götürüyor batırdı ya
Sence çok mu kötü duzgunbiyer tutmaz mi
Obp de 65:(
Tutar aslında 60 bin falan gelir..
Uludag uni Fransızca öğretmenliği gecen sene 326yla almis hicmi şansım yok oraya
Puana değil sıralamaya bakarsın.
Umut var dimi yani
Bence var.
Hadi Insallah cok ederim moral oldu
🌸
Çok teşekkür ederim olcakti klavye seyapmis