Tytden 71 aytden 40 yaptım tmyim sizce bu yıl İstanbul da bri hukuk olur mu? Moralim sıfır oturup ağladım bazı siteler 32 bin baız siteler 43 bin diyor stresten uyuyamıyorum mezuna kaldım bir kere daha kaldırmayı piskolojim kaldırmaz
Güncellemeler
+1 yıl
Benim okulumdakiler mi başadısız bilmiyorum ama aytden çıkarken bina nerdeyse boştu
Online eğtim mezun netleri düşük ve onları soktular geçen sene sınav zordu fakat ilk 5 bine 9 matematik ile gittilwe bu ssne o kadar zor değildi ama kolayda değildi 17 yaprım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben hukuk okuyorum o beylerle İstanbul hukuk tabii ki de gelmez. Belki başka
İstanbul da bie hukuk istiyorum İstanbul hukuk değil
Özel o zaman
Son 3 yıl ortalaması 31 bin geldi netlerime öğrencileirn başadıalrı düştü bunuda göz önüne almak laızm
Tytden 71 net yapıp piskoloji diye bir kelime kullanmak inanmadım
Moralim sıfır...
2003 ve 2004 lüleri soktuları online eğtim meuznuyuz netlerimiz düşük zaren dershanede 60 lı tytlerle 5. Falan oluyorudm
gelir belki ama iyi bir universite degil diyarbakir falan
İstanbul imkani yok bu arada
Online eğtim mezun netleri düşük ve onları soktular geçen sene sınav zordu fakat ilk 5 bine 9 matematik ile gittilwe bu ssne o kadar zor değildi ama kolayda değildi 17 yaprım
Son 3 yıl ortalaması 33 bin diyo ama bunların içinde eğtimini tam alan öğrenci sıralamalrıda var 03 ve 04 mezunlarına bağlı yukarı çekme şansım var
İstanbul da 33 binle bazı özsl burslulad oluyo olmazsa onlaeı yazıp 2 kere rahat bir şekilde sınava giricem
Aynen aynen kessin gelir sksjsjs
Torpil yapalım abisi, üzülme
Mezun