Soru yukarıda uyarmadilar bende unuttum işaretlemedim. Osym'i aradım dogru kodladiginiz sürece bir şey olmaz dediler ama güvenemiyorum. Şimdi diyeceksin osym 'i aramışsın daha ne endiselisin diye. Bir şey olmaz demi?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Tytde kitapçık numaramı doğru kodladim secenegini işaretlemedim?
Kodlaman dogruysa birsey olmaz.. uyarmak zorunda değil kimse...18 yaşından buyuksunuz çünkü
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır uyarmak zorundalar. Onlara verilen yönetmelikte bu var ayrıca. Kontrol edip kendileri isaretliyorlarmiş hatta. Bizzat bunu sınav sorumlusu söyledi.
O yönergeyi ben okudum... sadece sınav kitapçığını kodlaman ile ilgili uyarması gerekir... altinda doğru kodladim kısmını senin okuyup görüp kodlaman gerekir... ben de sınavda gorev aldım.. bizler hem okuduk hem de sadece bununla ilgili uyarildik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yok ya ne olacak zaten kodlama yapmışsın zaten oradaki optik gereksiz bir şey
Nasıl gereksiz bir şey?
Doğru girmişsen eğer sorun yok
Ve bu sınıftaki görevliler kontrol etmedi mi hıaök
Doğru girdim osymdeki kadında öyle dedi ama çok korktum bir an
Etmediler ben başka bir görevliye sorduğumda teker teker etmek zorundalar dedi ama ben kontrole dair bir şey görmedim.
Gozetmenler bakıp bu tur eksikleri dolduruyor. Bir sey olmaz merak etme
Kodlaman dogruysa birsey olmaz.. uyarmak zorunda değil kimse...18 yaşından buyuksunuz çünkü
Hayır uyarmak zorundalar. Onlara verilen yönetmelikte bu var ayrıca. Kontrol edip kendileri isaretliyorlarmiş hatta. Bizzat bunu sınav sorumlusu söyledi.
O yönergeyi ben okudum... sadece sınav kitapçığını kodlaman ile ilgili uyarması gerekir... altinda doğru kodladim kısmını senin okuyup görüp kodlaman gerekir... ben de sınavda gorev aldım.. bizler hem okuduk hem de sadece bununla ilgili uyarildik
Sizin cevap kagidiniza sınav görevlisi işaret filan koymuyor... o ortaokuldsn liseye geçiş sınavinda
İşaretle
Ne diyon yaa?