YKS2026 TYT 2022 Nasıldı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor TYT'ye girenler Kaçıncı kez giriyorsunuz ve bu sınav nasil geçti? 1. Kez Girdim 2. Kez Girdim 3. Kez Girdim 4. Kez ve Sonrası Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç TYT 2022 Nasıldı? Cevapla TYT Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl 4. kez girdim inşallah bidaha girmeme gerek kalmaz. Türkçe vakit kaybettirici sorular vardı ama her sene bunu yapıyor ösym. Uyanık davranıp biraz sosyalden biraz matten çözüp tekrar türkçeye dönmeniz lazım yoksa ösym amacına ulaşmış oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hedef neydi Yorumla Soran +1 yıl Nereyi tutturdun Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Mat aşırı kolaydı. Sözel çok zordu. Belirleyici olan sözel dersler olacak bu sene. 0 5 Yorumla kızılsaçlıtutku +1 yıl cevap kitapcıgı hala yayınlanmadı mı Yorumla Berk666 +1 yıl @kızılsaçlıtutku yayınlandı Yorumla Soran +1 yıl Hedef neydi Yorumla Berk666 +1 yıl Öylesine girdim Yorumla Soran +1 yıl Nereyi tutturdun Yorumla
Kedilerbeniyer Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bohk gibiydi bohk bohk bohk 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kaçıncı girişindi Yorumla Kedilerbeniyer +1 yıl 4. Ahaha Yorumla Soran +1 yıl 4 Kez Girdin Yerleştiğin Oldu mu Yorumla Kedilerbeniyer +1 yıl Bi kere oldu yarıda bıraktım Yorumla Soran +1 yıl Hmm hadi hayirlisi Yorumla Kedilerbeniyer +1 yıl Sağ ol cümlemiz için Yorumla
yağmur_yüreklim01 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl 1 kez girdim bence orta düzeydeydi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölüm istiyorsun Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Özel eğitim Yorumla Soran +1 yıl Nereyi tutturdun Yorumla
kızılsaçlıtutku Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl soruların cevap anahtarları ne zaman yayınlanacak 0 1 Yorumla passengerr776 +1 yıl Tyt yarın yayınlanır büyük ihtimalle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
4. kez girdim inşallah bidaha girmeme gerek kalmaz. Türkçe vakit kaybettirici sorular vardı ama her sene bunu yapıyor ösym. Uyanık davranıp biraz sosyalden biraz matten çözüp tekrar türkçeye dönmeniz lazım yoksa ösym amacına ulaşmış oluyor
Hedef neydi
Nereyi tutturdun
Mat aşırı kolaydı. Sözel çok zordu. Belirleyici olan sözel dersler olacak bu sene.
cevap kitapcıgı hala yayınlanmadı mı
@kızılsaçlıtutku yayınlandı
Hedef neydi
Öylesine girdim
Nereyi tutturdun
Bohk gibiydi bohk bohk bohk
Kaçıncı girişindi
4. Ahaha
4 Kez Girdin Yerleştiğin Oldu mu
Bi kere oldu yarıda bıraktım
Hmm hadi hayirlisi
Sağ ol cümlemiz için