YKS2026 Yarın "YKS" günü, hangi bölümü okumak istiyorsunuz? Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sınava girecekler helllo umarım herkes istediği bölümü kazanır.#Moldovyapapatya Yarın "YKS" günü, hangi bölümü okumak istiyorsunuz? Cevapla Bölüm Soruları YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KırmızıBeber48 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Seneye giricemSevdiğim işi yapmıyorum 26 da yeniden okuyacağım 2 1 Yorumla Exodia2200 +1 yıl Hayallerin peşinden gitmek Yorumla
YLTGöksu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Eczacı olup insanlara şifa dağıtmak istiyorum veya da İngilizce öğretmeni olmak istiyorum. Dil öğrenmek Dünya'nın en zenkli şeyi ya bence. 😎😎😎 0 6 Yorumla kristal_kalp +1 yıl Hem sayısal hem dil? 3 oturuma da giriceksin o zaman. Yorumla YLTGöksu +1 yıl Sayısal veya dilden girecem ya. şu an karar verme aşamasındayım. 😅😅😅 Yorumla kristal_kalp +1 yıl Daha alan seçmedin yani ama ikisi çok uç alanlar haberin olsun. Yorumla YLTGöksu +1 yıl Aynen haklısın. Ama meslek olarak seçmek zorundayım. En fazla bir aya kadar seçeceğim. Derslere başladım zaten. Çok teşekkür ederim. Yorumla kristal_kalp +1 yıl Sınava girmicek misin yani? 1 sonra sonuçlar açıklanıcak zaten. Yorumla YLTGöksu +1 yıl Bu sene değil. Seneye. Yorumla
единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Okumak istemiyorum alışkanlık olduğu için gireceğim 😁 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl İngilizceyi çok istiyordum ama olmadı maalesef şu an da da aklımda hicbisey yok 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Açıktan diş ticaret okuyacağım inşallah 1 0 Yorumla
Mahmutzort Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl 18 yaşındaki şahısların kişisel gelişimini merak ediyorum inşallah benim ile aynıdır yoksa yine anksiyetem başlar. 0 0 Yorumla
romeonunjulietiyim Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Yksye 366 gün var daha 0 1 Yorumla kristal_kalp +1 yıl 😂 Mezuna kalınca ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seneye giricem
Sevdiğim işi yapmıyorum 26 da yeniden okuyacağım
Hayallerin peşinden gitmek
Eczacı olup insanlara şifa dağıtmak istiyorum veya da İngilizce öğretmeni olmak istiyorum. Dil öğrenmek Dünya'nın en zenkli şeyi ya bence. 😎😎😎
Hem sayısal hem dil? 3 oturuma da giriceksin o zaman.
Sayısal veya dilden girecem ya. şu an karar verme aşamasındayım. 😅😅😅
Daha alan seçmedin yani ama ikisi çok uç alanlar haberin olsun.
Aynen haklısın. Ama meslek olarak seçmek zorundayım. En fazla bir aya kadar seçeceğim. Derslere başladım zaten. Çok teşekkür ederim.
Sınava girmicek misin yani? 1 sonra sonuçlar açıklanıcak zaten.
Bu sene değil. Seneye.
Okumak istemiyorum alışkanlık olduğu için gireceğim 😁
İngilizceyi çok istiyordum ama olmadı maalesef şu an da da aklımda hicbisey yok
Girmedik ki zamanında.
Açıktan diş ticaret okuyacağım inşallah
18 yaşındaki şahısların kişisel gelişimini merak ediyorum inşallah benim ile aynıdır yoksa yine anksiyetem başlar.
Hukuk ✌🏻
Yksye 366 gün var daha
😂 Mezuna kalınca ben
Hukuk
Psikoloji ✌✌
Psikoloji
Söylemem