Her yıl okul başarı puanımdan 2 puan gidiyor dava açmam gerekiyor. Bu sene de gircem sınava
2019:76 2020:74 2021:72
2019:76 2020:74 2021:72
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dediğiniz doğru ise, mutlaka bir sebebi vardır. Sebebi de ; ilk kez girenlere, 2. / 3. Kez girenlere oranla, biraz daha toleranslı davranmak gibi ; ülke gerçekleri ile ilgili ( kontenjan, giren kişi sayısı, fakülte sayısı vs gibi) gerekçeler olabilir. Şayet, ÖSYM bu durumu ve diğer tüm şartları size bildirmiş ise ; dava açmanız, bir işe yaramaz. Çünkü hukuken haksız olsa bile, size bildirmiş ve siz de kabul etmiş sayılırsınız. % 100 haklı olsanız bile ; önce yerel mahkeme, kaybettiğiniz takdirde istinaf mahkemesi, kaybettiğiniz takdirde Yargıtay gibi upuzun bir süreç var. AYM ye, bireysel başvuru şartlarını, tam bilmiyorum. O şartları taşıyıp, direk AYM ye müracaat etseniz bile ; hem davanın sonuçlanması yıllar alır, hem de kazanma ihtimaliniz % 100 dür, denilemez. En son çare, her zaman AİHM dir. Orada da, ülkemizdeki bütün hukuki süreci tamamlamış ve olumsuz sonuç almış şartı, ilk başta aranır. AİHM'de de birkaç yılı bulur, kararın çıkması.. Keşke her şey 1 - 2 günde çözülse. Sizi karamsarlığa itmeyi, asla istemem.. Fakat bunlar, hayatın acı gerçekleri. AİHM'ye 2 - 3 dava dilekçesi yazmış birisiyim.
Cevap
2Cevap
Onun bir sebebi vardı araştırıp öğrenmen gerekiyordu şimdiye kadar.
2057'ye kadar sınava girebilirsin demek bu sdflksş
Dava açsam para felan kazanabilirmiyim
ÖSYM'yi üstüne yaparlar. Ayrıca o "Felan" değil, "Falan"
Böyle bir şey mümkün mü
Mümkün maalesef
Dava açıp kazanmam gerekiyor lara felan kazanırım belki
Sadece sende mi boyle ilk defa duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?