her yayının zorluk derecesi vardır ki her yayının seviye seviye denemesi vardır hepsi zor değil yani... deneme çözmeden nerde eksiğin var görmen imkansız zaten
Ya zaten 5 tane tyt matta ki gibi temel sorular herkesin yapabilecegi. Diğer 5 taneyide logaritma 1 trigo 1 limit 1 türev 1 parabol 1 yapiyorum. Ama bu rakamlar değişebiliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tyt de sene boyunca matematik üzerine yoğunlaştiysan yapabilirsin
Ayt de temelin varsa , çözüm pratikleri bol bol yaptıysan zaten 10 ' u garantilersin.
27 net yaptım zamanında
10-15 arası yapmak zor mu
Konulara hakimsen değil
Önerin tavsiyen vat mı
Çok soru çözmek
rekorum 21 :((( bu sene tytye giricem sadece
Ayt Matematik 10-15 net yapması zor mu
hayır temeli olan herkes yapmalı o kadarını
1 yanlış yapmıstım sadece :D
Ya ben İntegral hariç yum ayt calıstım deneme cozmedim konu çalışıp soru cozdum izledim vs. 10-15 arası yapmam lazım yapabilme ihtimalim var mı
Zor mu
düzeyini bilmediğim için bir şey diyemem sana deneme çözmen lazım kesilikle neden çözmüyorsun daha net anlarsın deneme çözerek
Denemeler sınava gote daha zor oluyor yapamıyorum ki hiç cozeyin
her yayının zorluk derecesi vardır ki her yayının seviye seviye denemesi vardır hepsi zor değil yani... deneme çözmeden nerde eksiğin var görmen imkansız zaten
10 -13 net cok mu zor ki ya deneme olmadan olmazkı
Mı
dedim ya ben senin düzeyini bilmeden yorum yapamam
Tm
Tüm konuları biliyor musun?
İntegral hariç
Benimde öyle 10 civarı yapıyorum 15 i zorlicam kalan zamanda. Sen sayısal mısın?
Evet 10 tane basıl yapıyon hangi konular dan
Ya zaten 5 tane tyt matta ki gibi temel sorular herkesin yapabilecegi. Diğer 5 taneyide logaritma 1 trigo 1 limit 1 türev 1 parabol 1 yapiyorum. Ama bu rakamlar değişebiliyor.
Sen hiç mi yapamıyorsun?
5 tane tyt dediğin ebob ekok mu onlar bile zor soruyolar kolay mı kş onlarda
Evet onlar ama o kadar zor değil yaa bence. Soruları gözünde büyütürsen önyargılı olursan çözemezsin
Hm ne önerirsin
Çıkmış sorulara bak 2018 den 2021 e kadar
Hım hepsi farklı mi her yıl çıkan benzet sorular var mı
Genel olarak sorular benziyor birbirine kalıp sorular
Hangi bölüm istiyorsun bu arada?
Hemsırelık dostum senn
Diyetisyenlik
Genel olarak ayt de kaç net yapıyorsun?
Hımmmm. 100K-150K arası lazım bana ya. Kimya biyolojı iyi mattan korkuyorum sanki tum sorular zor sorulacak oyle degıl aslında amaaa
Deneme cozmuyorum konu çalışıp soru cozdum o kdr
Gecmıs sorulara bakmak yetiyo hedefim yüksek degıl ztn
Özelden yazabilir misin
Yazdm
14,75 di sanırım