Cidden aşırı aşırı aşırı endişeliyim. Sınav kazanmak zorundayım ve seçeneğim çok dar. Her işi yapamıyorum artık ve ne istediğimi de bilmiyorum. Benim yapmak istediğim hiçbir iş yok ve para kazanmam lazım. Berbat bir durumdayım
Güncellemeler
+1 yıl
Eskiden herşeyi öğrenip her işi yapabiliyoduk ne güzel. Bir bok bilmeme hissiyle iş yapmak istemiyorum artık
Sınav kazanıp işe girmem lazım ama netlerim kötü. Zeka arttıran bir şeyler var mı?
Çocuğum var. İşe gidip gelip para kazanayım işte. Çok aşırı basit işler gururumu kırıyo, yeni baştan meslek öğrenecek özgüvenim ve gücüm de yok. Yapabileceğim zorlukta ve yetenekli olduğum şeylere de puanım yetmiyo. Diğer işlere yeteneğim yok öğrenicem işte baştan, iyi öğrenemem bu saatten sonra diye korkuyorum. Habire sınava girmekten bıktım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Varda banada söyle play store yks vs indirdim konu anlatım birde zeka bulmaca vs oyunları indiricem
Zeka arttıran şeymi one ya bir insan ya zekidir ya degildir
Ritalin falan kullanmış arkadaş öyle netleri düzelmiş. Ama psikoza falan girecek durumum yok o yüzden öyle ilaçları kullanmayı riske edemem
Hedef nedir hayattan beklentiniz nedir
Çocuğum var. İşe gidip gelip para kazanayım işte. Çok aşırı basit işler gururumu kırıyo, yeni baştan meslek öğrenecek özgüvenim ve gücüm de yok. Yapabileceğim zorlukta ve yetenekli olduğum şeylere de puanım yetmiyo. Diğer işlere yeteneğim yok öğrenicem işte baştan, iyi öğrenemem bu saatten sonra diye korkuyorum. Habire sınava girmekten bıktım
Bekliyorum eğer vaktiniz varsa kişiliğinizi ve imkanları inceleyip hayatınıza yön verelim
Hayatıma yön veremezsiniz para zaman ve sınav kriterleri benim tercihlerime göre işlemiyor
Senin için en iyisini yapmaya çalışıvaz vaktiniz var mı