Bu sene bir yere yerleşip seneye hem sınava tekrar hazırlanıp hem de çalışabilir miyim?

Bir hafta sonraya yks var, istediğim bölüm ve üniversite gelmez farkındayım, bu sene giren çok olacak iyice imkansız benimki. En azından iki yıllık gideceğim o da sırf şehir değiştirmek için, 21 yaşındayım aileme dayanamıyorum artık, bu zamana kadar şiddet vs hep oldu şu an yok ama psikolojim bitik durumda, bir an önce gidip kurtulmak istiyorum. Sizden hem okurken iş bulma konusunda hem de güvenli olabileceğim yer tavsiyesi istiyorum, ülkenin sağı solu afgan suriyeli sapık dolu. Muhtemelen ailemle de bir daha görüşmem. Okurken hem çalışıp hem de yeniden sınava hazırlanmak istiyorum istediğim bölüm için. Benim için çok zor geçecek farkındayım ama kendime inanmak istiyorum başka seçeneğim de yok zaten. Benim de cok az birikmiş param var, onunla yurt paramı öderim ilk aylarda iş bulamazsam. Artık cok zorda kalırsam kadın derneklerinden belediyeden yardım isteyeceğim
Bu sene bir yere yerleşip seneye hem sınava tekrar hazırlanıp hem de çalışabilir miyim?