Netlerim şu an TYT 50 lerde AYT 10 larda hedefim sayısal alandan 250k yapmak
12. sınıfım okulun bitmesinede az kaldı 1 hafta okula gitmiyecem o sürede denemelerle video çözüm videolarıyla uzun saatler çalışsam TYT 60 AYT 20-25 net yaparmıyım
12. sınıfım okulun bitmesinede az kaldı 1 hafta okula gitmiyecem o sürede denemelerle video çözüm videolarıyla uzun saatler çalışsam TYT 60 AYT 20-25 net yaparmıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Netlerimiz ve hedeflerimiz aynı, bence artar kalan sürede ama bu tamamen senin çalışmana bağlı.
Biraz mezuna kalma korkusu var bakalım elimizden geleni yapıcaz umarım yaparsın :)
Benim bu sene ilk mezun senem pişmanım mezuna kaldığıma sanada tavsiye etmem. Bu sene kazanmaya çalış bence.
:o anladım kalan süre içerisinde verimli çalışmaya çalışıcam sağol tavsiyen için
istediğin bölüm veya yer gelmedi diye mi kaldın mezuna
Evet istediğim yer gelmedi diye kaldım mezuna ama pişmanım keşke ilk sene gitseydim 1 sene zaman kaybı oldu benim için.
Sen hangi bölümü istiyorsun?
Hm anladım geçmiş olsun bende ilk başta bilgisayar mühendisliği düşünmüştüm ama bölüm zor ve pek bana göre olmadığını anladım sonra 2 yıllık bölümleri araştırdım baktım ordanda pek bir şey çıkmadı kararsızım genel olarak ama aklımda bilgisayar öğretmenliği var şu anlık
birde 12 olduktan sonra başladım çalışmaya keşke daha erken başlasaydım diyorum kendime
Korondan dolayı 11. sınıf kaybım var
Bende mühendislik istiyordum ama netlerim düşük olduğu için hedefimde düştü hemşirelik ya da diyetisyenlik istiyorum umarım hedefimize ulaşırız :)
umarım kanka :)
Neden olmasın bende tyt 50 lerde ayt 23 falan 😥
umarım netlerin arrat ve istediğin yeri kazanırsın :)
İnşallah hepimiz