Selamlar ben Cem. Yks koçluğu biraz özel ders biraz da kendim yks ve dgs sınavları için çalışıyorum. Ağırlıkla tyt ama Sayısal ayt konusunda da bilgim var ama ne yazık ki edebiyat yok. En son tyt denemem 98.75 en son dgs denemem 104 ( sınav 100 soru oldu ama nr yazık ki ).
Bugün gece 12 ye kadar sizin sorularınızı görüp yardımcı olmak istiyorum. Yurtdisinda okumak olur, hangi şehir olur, bölüm olur, üniversite tercihi, sınavda çözme sırası vs. Biliyorsam elimden geleni yapmak istiyorum. Şimdiden bol şans.
Öncelikle umrunda değil boş yapıyorsun gaddar ananas ama olay şudur; geometri tek bakmada bazen gelmez ondan dolayı önce onlar bakmak sonra bir daha dönmek genelde getirisi olan bir çözümdür. Onun dışında önemli olan sey soru çözmek. Yani 1 soruda takılı kalıp inatlaşmak yerine kontrolu kaybetmeyip boş bırakabilmek. Boş birakmayi öğrenip her soruyu görmeye başlarsan netlerin artar, sonrasında asıl sıkıntılarını bulup onlara odaklanırsan başarın daha da artar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Matematik sorularını çözme sıramız nasıl olmalı direkt ilk sorudan mı başlamalıyız
Öncelikle umrunda değil boş yapıyorsun gaddar ananas ama olay şudur; geometri tek bakmada bazen gelmez ondan dolayı önce onlar bakmak sonra bir daha dönmek genelde getirisi olan bir çözümdür. Onun dışında önemli olan sey soru çözmek. Yani 1 soruda takılı kalıp inatlaşmak yerine kontrolu kaybetmeyip boş bırakabilmek. Boş birakmayi öğrenip her soruyu görmeye başlarsan netlerin artar, sonrasında asıl sıkıntılarını bulup onlara odaklanırsan başarın daha da artar.
Alla alla bende sınava hazırlanıyorum taktik öğreniyorum şurda ayıp beee 😝
Yalan?
Yoo kpssye hazırlanıyorum ve sınav sınavdır hepsinde taktik aynı sonuçta
Tm o zaman.
Ok.
Daha önceden yks ye girdiysek eğer bu seneki gireceğimiz yks den alacağımız puanı etkiler mi?
Girip tercih yaparsan ve sonraki senede tercih yaparsan puanın %20 düşüyor fakat tüm puanın mi okul puanın mi emin değilim fakat bir düşüş oluyor.
Başaramayacagim gibi hissediyorum
Geçti bizden