YKS2026 YKS'ciler yaz tatili planlarınız hazır mı? SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sınava son 15 gün kaldı. Peki kimler sınavdan sonra yapacaklarını şimdiden planladı? Ben sınavdan sonra sadece yatmayı planlamıştım.Planlarınız neler hadi bakalım görüşlere bekliyorum. YKS'ciler yaz tatili planlarınız hazır mı? Cevapla Tatil Soruları YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl YKS2026 konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tatil planım hazır 1 0 Yorumla
ÇevikYiğit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İlahiyat okuyorum ama öylesine girmeyi planlıyorum. 1 2 Yorumla SadıçGörl +1 yıl Başarılar dilerim. Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl Saol Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl İsviçre cenevrede tatil planı var ama daha manit bulamadım 1 1 Yorumla SadıçGörl +1 yıl inşallah bulursun sınava kadar :D Yorumla
jonstark12 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Türkçe Öğretmenliği okuyorum ve 3. Kez öylesine giricem. Eğer iyi bir sıralama gelirse tercih yapıcam 1 0 Yorumla
belamistiyon Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ben üni okuyorum zaten ama bu sene tekrar sınava giricem benim için pek bir heyecanı kalmadı 0 3 Yorumla SadıçGörl +1 yıl neden tekrar giriyorsun? Yorumla belamistiyon +1 yıl Girmek istiyorum denemek için daha iyi bir bölüm olur falan diye Yorumla SadıçGörl +1 yıl Başarılar dilerim. Yorumla
ssccgg Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Sınavdan sonra evde kalıp bol bol ağlayacam ve bu seneki yazımı mahvedecem planım bu 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Hafta sonu sınava girecek arkadaşlara başarılar... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tatil planım hazır
İlahiyat okuyorum ama öylesine girmeyi planlıyorum.
Başarılar dilerim.
Saol
İsviçre cenevrede tatil planı var ama daha manit bulamadım
inşallah bulursun sınava kadar :D
Türkçe Öğretmenliği okuyorum ve 3. Kez öylesine giricem. Eğer iyi bir sıralama gelirse tercih yapıcam
Ben üni okuyorum zaten ama bu sene tekrar sınava giricem benim için pek bir heyecanı kalmadı
neden tekrar giriyorsun?
Girmek istiyorum denemek için daha iyi bir bölüm olur falan diye
Başarılar dilerim.
Sınavdan sonra evde kalıp bol bol ağlayacam ve bu seneki yazımı mahvedecem planım bu
Hafta sonu sınava girecek arkadaşlara başarılar...
Tatil yaomaya durum mi var
İmdb top 250'yi incelemeye başlayabilirler
Büyük ihtimalle yine hazırlanacağım
Sınavdan bir gün sonra çalışmaya gidicem 😥
Hazır değil
Devrim yapacağım