2 yıllık üniversite okunur mu?

Asıl onların önü açık önüne gelen 4 yıllık mühendislik okumaya çalışıyor ara elemana çok ihtiyaç var sağlık bölümlerini bilmiyorum ama sanayide ustadan çok mühendis var 2 yıllık üniversite mezunlarını mumla arıyoruz şu an
Genelde iki yıllık okuyanlar işsiz kalıyor. Sağlık okuyacaksan yurt dışında ihtiyaç duyulan alanlarla ilgili oku ve okurken dil öğren. Yurt dışına başvur.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Çevrede 4 yıllık üniversite okuyup asgari ücretle çalışan, kasiyerlik, garsonluk, bulaşıkçılık yapan o kadar çok örnek var ki. İsin üzücü kısmı bunları sadece gençler oluşturmuyor
O kişilere ne tavsiye edersin? Para lazım ama az da olsa birseyleri becerebilmek önemli
Acil tıp dediğin paramedikse hayir ebelik güzel bence sadece doğumda çalışmıyorsun zaten
Hiiiic okuma boş yere. Paran varsa kendi işini kur yoksa bi işe gir. Üniversitede 4 yılda öğretemeyecekleri şeyleri 2 ayda öğrenirsin...
Boğaziçi Odtü gibi yerlerde olmayacaksa Tr'de üniversite okunmaz.
4 yıllık mezunum ev hanımıyım 1 çocuk annesiyim yaşımda 24
Bu devirde 4 yıllık okullardaki bazı bölümler bile önemsiz sayılıyorken 2 yıllık ne kadar mantıklı bilmiyorum.
Sağlıkta okunabilir bence ama diğer bölümler de okumakta okumamakta aynı oluyor
Sağlık bölümü mezunları da şimdi o kadar fazla ki. Sırf insanlar işim olsun diyerek özel üniversite ye giderek mezun oldular. Bu seferde o kadar çok mezun verdiler ki kpss atama puanlarına bak ve sınava giren kişilere bak her bölümden 50 bin e yakın kişi giriyor artık. Onlisans olsun lisans hemşirelik olsun bittiler artık ve sadece lisans ebelik mantıklı geliyor ve atama puanları gerçekten kolay o yüzden cezbediyor
Şahsi görüşüm Tıp Bölümü dışında önlisans okunmaz Tıp olarak önü açık bence.
ATT ve Fizyoterapi düşünebilirsiniz ikisinin de önü açık.
Ben 2 yıllık mezunuyum çok pişmanım...
4 yıllık oku sonra pişman olursun
Okunmaz.
Okuma daha iyi
Okuyarak bi yere gelecek olsan milyonlarca üniversite mezunu neden işsiz bi düşün yaptığın masrafa değmez
Evet
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş