YKS2026 Fransızca öğretmenliği için Hacettepe mi, Dokuz Eylül mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu okullarda bu bölümü okuyan varsa yorumlarda belirtebilir mi lütfen ve siz olsanız hangisini tercih edersiniz Dokuz Eylül Hacettepe Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Fransızca öğretmenliği için Hacettepe mi, Dokuz Eylül mü? Cevapla Yorum Soruları Okul Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Bana göre 2 üniversite de iyi ama sanki Hacettepe bir tık ön plana çıkıyor gibi... 0 0 Yorumla
splendora Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl merhaba. Fransızca öğretmenliği icin dilden alıyor diye biliyorum ama galiba Hacettepe bölüme girmeden once kendine özel sınav yapiyor. Öyle mi yanlış mı biliyorum acaba? 0 0 Yorumla
BIYIKLIAMCA Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Okulu bölümü bilmem de bir yerde Ankara bir yerde İzmir her türlü İzmir de yaşanır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana göre 2 üniversite de iyi ama sanki Hacettepe bir tık ön plana çıkıyor gibi...
merhaba. Fransızca öğretmenliği icin dilden alıyor diye biliyorum ama galiba Hacettepe bölüme girmeden once kendine özel sınav yapiyor. Öyle mi yanlış mı biliyorum acaba?
Okulu bölümü bilmem de bir yerde Ankara bir yerde İzmir her türlü İzmir de yaşanır
Hacettepe