YKS2026 Üniversitede yaşa göre farklı davranıyorlar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Üniversitede yaşa göre davranıyolarmi Güncellemeler+1 yıl Yasim 20 ya da 21 olucak bu arada genc yani gibi Üniversitede yaşa göre farklı davranıyorlar mı? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Görkemligök Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl Arada aşırı fazla (30 yaş gibi) bir fark yoksa herkese aynı genelde 35 yaşında tanıdığım da oldu, 30 yaşında dışarı çıktığımız kişiler de olsu 0 0 Yorumla
Lolagirdap Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Keşke😂. Seni hocalar çok güzel paylarken 30 yaşlarındakilere hanım, bey diyorlar tolere ediyorlar. Gidince görürsün. 0 0 Yorumla
mehmetberat63 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yok hiç önemli değil hatta sana daha çok saygı duyarlar söz sahibi olursun 0 10 Yorumla Soran +1 yıl O kadar buyuk degilim saygi duymasinlar 2 mezuna kaliyorum 30 yasinda degilim gencim daha Yorumla mehmetberat63 +1 yıl Ee o zaman ne sıkıntı yapıyorsun bende senle aynı durumda gittim Yorumla Soran +1 yıl Arkadaslik bakimindan dedim ben Yorumla mehmetberat63 +1 yıl Yok yok hiç sıkıntı olmaz Yorumla Soran +1 yıl Bide ben gec yazildum 21 olucam galiba gittigimfr 20 derim ya ben cunku gec yazdirdilar beni kendimden 1 yas kucukler okudum Yorumla Soran +1 yıl Lise hep ayni yastaydii onda sey yaptim sendeni 2 mezunluktam sonra gittin Yorumla mehmetberat63 +1 yıl Yaw neyse onu de hiç önemli değil hepsi senin yaşındalar bilemedin senden 2 yaş küçükler Yorumla mehmetberat63 +1 yıl Bende 2 yıl kaldım sonra gittim Yorumla Soran +1 yıl Hm tamam tesekkur ederim Yorumla mehmetberat63 +1 yıl Rica ederim Yorumla
aysennkimsin Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Eğer benim gibi yaşı buyüklerin sınıfına düsersen yandın işte o zaman 0 0 Yorumla
SonSinov Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Bazıları uyuz olabiliyo, ileri yaşlarda okumaya çalışanlara 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Nasıl yani 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 2 mezunluga kalicamda bide gec yazildim kendi kendime takintilarim oldu buyuk oldugum icin davranilarmi dedimde Yorumla Zarifkelebek_ +1 yıl Hayır tabi ki bir sorun olacağını sanmıyorum rahat ol her yaşta okunabilir 🌸 Yorumla Soran +1 yıl Sosyallik bakimindan olmaz demi arkadas edenebilirim Yorumla
nalpak Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yokk 0 2 Yorumla nalpak +1 yıl İstersen 25 yaşında ol kımse yaşını fark etmez:) Yorumla Soran +1 yıl Zaten gencimde ne bileyim ya takiyo insan biraz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Arada aşırı fazla (30 yaş gibi) bir fark yoksa herkese aynı genelde 35 yaşında tanıdığım da oldu, 30 yaşında dışarı çıktığımız kişiler de olsu
Keşke😂. Seni hocalar çok güzel paylarken 30 yaşlarındakilere hanım, bey diyorlar tolere ediyorlar. Gidince görürsün.
Yok hiç önemli değil hatta sana daha çok saygı duyarlar söz sahibi olursun
O kadar buyuk degilim saygi duymasinlar 2 mezuna kaliyorum 30 yasinda degilim gencim daha
Ee o zaman ne sıkıntı yapıyorsun bende senle aynı durumda gittim
Arkadaslik bakimindan dedim ben
Yok yok hiç sıkıntı olmaz
Bide ben gec yazildum 21 olucam galiba gittigimfr 20 derim ya ben cunku gec yazdirdilar beni kendimden 1 yas kucukler okudum
Lise hep ayni yastaydii onda sey yaptim sendeni 2 mezunluktam sonra gittin
Yaw neyse onu de hiç önemli değil hepsi senin yaşındalar bilemedin senden 2 yaş küçükler
Bende 2 yıl kaldım sonra gittim
Hm tamam tesekkur ederim
Rica ederim
Eğer benim gibi yaşı buyüklerin sınıfına düsersen yandın işte o zaman
Bazıları uyuz olabiliyo, ileri yaşlarda okumaya çalışanlara
Nasıl yani
2 mezunluga kalicamda bide gec yazildim kendi kendime takintilarim oldu buyuk oldugum icin davranilarmi dedimde
Hayır tabi ki bir sorun olacağını sanmıyorum rahat ol her yaşta okunabilir 🌸
Sosyallik bakimindan olmaz demi arkadas edenebilirim
Yokk
İstersen 25 yaşında ol kımse yaşını fark etmez:)
Zaten gencimde ne bileyim ya takiyo insan biraz
yooo
Hayır..
Yok yok abla derler sana