Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Başka bir isteğiniz varmıydı -HANIMEFENDİ Siz oturduğunuz yerde yatın eğlenin çalışmayın biz köpek gibi senelerce çalışıp didinip bir şeyler yapalım sonra gelsinler baraj puanlarında değişiklik yapsınlar ÇOK BİLE YAPTILAR.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet var canım keşke senin gibi hadsizleri bir şekilde eleseler :)
Ha ha ha , hala daha buralarda dolaşacagına oturda ders çalış senin bir beklentin olmayabilir bari ailenin beklentilerini yerine getir hala daha buralarda laf yetiştirmeye çalışıyorsun ya pes, OTURDA ÇALIŞ.
Artık değişim olmaz diye düşünüyorum. Şimdi gelip çalışsaydın bilmem ne diyen olursa onuda skiyim. Lan ben çalışmadan 319 puan almıştım bu sınavdan çalışınca barajı geçemedim böyle sınav mı olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Başka bir isteğiniz varmıydı -HANIMEFENDİ
Siz oturduğunuz yerde yatın eğlenin çalışmayın biz köpek gibi senelerce çalışıp didinip bir şeyler yapalım sonra gelsinler baraj puanlarında değişiklik yapsınlar ÇOK BİLE YAPTILAR.
Evet var canım keşke senin gibi hadsizleri bir şekilde eleseler :)
Kudur
Ha ha ha , hala daha buralarda dolaşacagına oturda ders çalış senin bir beklentin olmayabilir bari ailenin beklentilerini yerine getir hala daha buralarda laf yetiştirmeye çalışıyorsun ya pes, OTURDA ÇALIŞ.
Buralarda dolaşacağına kitap sitelerinde veya kırtasiyelere git herkes gibi çalış TAMAM MI CANIM.
Yazık kafana
Ayt bence kanka 100 düşürelim en iyisi hayat zor zaten herkes okusun işsizlik olur ama bırak 2 sene 4 sene oyanalım jsjsj
Çalışıp çok iyi puanlar alanlar var haklısın ama 170 oldu 160 niye olmasın diye düşünüyorum
Doğru diyon kanka hak veriyorum inş istediğin yer gelir yani
Ben 2 sene önlisans yapıp direk astsubaylık yapacam jsjsj 😂
Bende 2 senelik bilgisayar programcılığı düşünüyorum maalesef
Astsubay olam senide istemeye gelecem 14 sene okuduk işte myo mezunu oluruz ikimiz dengi miss al şunu tak 💍
2 3 sene sonra beraberiz 😅
Hahahaah ne evlenmesi dur 😂
Şu önlisansı yapak işe girelim ozaman böyle 👰 🤵
160'a bile düşürseler kurtarmıyo benimkini. Yapacakları sınavı s
Çok haklısın öyle maalesef ama keşke düşürseler ya. İmkan var mı sence
Artık değişim olmaz diye düşünüyorum. Şimdi gelip çalışsaydın bilmem ne diyen olursa onuda skiyim. Lan ben çalışmadan 319 puan almıştım bu sınavdan çalışınca barajı geçemedim böyle sınav mı olur
Bende bilgisayar programcılığı düşünüyorum. d
ihtimal var