Herkese merhaba ben 23 yaşındayım yks sıralamam 1 milyon 400 bin civarı , aklımda özel bir üniversitede %50 burslu tıbbi görüntüleme teknikleri veya laboratuvar bölümüne gitmek var atamaları suanlik iyi durumda. Bir yandan da on lisans bir ziraat bölümü okuyup DGS ile lisansa tamamlama düşüncem var. Sizce hangi yol daha mantıklı? ya da onerebileceginiz iki yıllık bir bölüm var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Sizce hangi bölüm daha mantıklı?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
0Görüş
DGS ile 4 yıllığa tamamlamak söylentilerin aksine kolay değil bir kere Dediğin iki sağlık bölümleri de olur ama atamaları yüksek atanman çok zor özele razıyım dersen olur
Anladım , peki senin onerebilecegin bir bolum var mı?
Bilmiyorum önersem de atamaları çok yüksek birkaç bölüm var ama sen mezun olana kadar onların da puanı yükselir mutlaka
Sıralamam çok düşük mecburen benim için en iyi olanı sececegim , hangi bölümler onlar?
Dedim ya önersem de ataması yükselecek 2 sene sonra hoca bana öyle dedi 80'e kadar çıkarmış perfüzyon teknikerliği bölüm ama yazmanın bir anlamı var mı özel sektörde iş imkanı var mı bilmiyorum kafanı da karıştırmayayım
Yükselecek çünkü ataması ve özel sektöre mahkum olacaksın
Zaten bütün sağlık bölümlerinin ataması çok yüksek
Dgs ile tamamlamak çok zırıltılı ve tamamen vakit kaybı iş imkanı olan 2 yıllık bi bölüm okumak en mantıklısı
Ziraat fakültelerinin DGS puanı çokta yüksek değil 200 ile 250 civarı bir puan aralığı var. Akts mevsuzunu kastediyorsan ikinci sınıftan bile başlamaya razıyım çünkü çevremde iş imkanı baya güzel.
İş imkanından eminsen ve istiyorsan yap tabi