Özel üniversite yazacağım. Yaşadığım şehirdeki üniversitede puanım tutmuyor. İstediğim bölümle aramda 15 puan fark var. Başka şehirdeki ünide tutuyor ama ben yine de en üste burdaki üniversiteyi yazsam, son gün falan puanları düşürebilirler mi? bana saçma geldi ama öyle bir söylenti var. bu seneki sınav zor olduğu için öğrenciler hep itiraz etti, puanları düşürebilirler diyorlar. Bir de özel üniversite alımlarını ÖSYM mi yapıyor yoksa üniversitenin kendisi mi yapıyor?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yerleştirmeyi ösym yapıyor, en başlara yaz bazen bi kaç puanla kurtarıyor yerleştiriyolar
Bi hemşirelik için özel universte okumaya degmez bunlar baba parası ver vahaahhahaahh ahahah
bi daha hazırlanmak istemiyorsa özelde okuması mantıklı, il dışında devlette okusa yine aynı parayı verecek
Devlette yine az para gidiyor özelde yurtlar bile baya pahalı bi hemşirelik ebelik içjn değmez bence bir 4 milyar 5 milyar aylık için vallaha değmez böyle kişiler zengin insanları iyice zengin yapar vhaajahahhaha ahahha
@Şener_kilic a aaaaaa sen niye ağlıyosun ki :D parası senden mi çıkıyor 😘😘😘
sonunda zeki biri 👏
İnternette 20 milyar ücret olarak gözükür ama bi gidersin yurt yemek cart curtu en az 30 milyarı buluyor ve her senede fiyat artıyor en az hemşirelik için de 150 milyar borç içinde başlıyorsun sence sen hangisini tercih edersin böyle bölümler için tercih edilmez bence vahahahah hahahaha hahahaha
Ben ağlamıyorum gülüyorum sadece vallaha değmez keşke avukatlık mimar mühendislik için gitsen bari
@Şener_kilic hahahahah hahahaha hahahahahahahshshjwjwjsjaa yurt ne alaka zaten aynı şehirde yaşıyorum hahahahaha bir de sence ben yazılmayı göze aldıysam her sene fiyatların artacağını bilmiyor muyum hahahahahshwha neden üçün beşin hesabını yapayım sj
il dışında okuduğun zaman yurt ücreti, yeme içme vs zaten 3 bini bulur. kendi ilinde vakıf üniversitesine gittiğinde hem kendi evinde olacak hem ekstra ücret ödemeyecek. parayı kendisi veriyor demek ki durumu var ve karşılayabilecek durumda. hemşirelik için değer çünkü işsiz kalma gibi bir durumu olmayan bir meslek
@Şener_kilic sağlık istiyorum avukatlığı mimarlığı yapamam
Ben mesela İTÜ de gemicilik bölümü okudum şu an aylık 30 milyar alıyorum ve her senede aylığım 4 milyar artıyor sen de gidersin hastanede 7/24 böbet tutup 4.500 milyarı cebe atarsın
isimvermekistemiom... ne kadar mantıklı konuşuyorsun... kendimi yormak istememiştim ama sen benim yerime açıklamışsın durumu yerim you
@Şener_kilic napim
Amaa umrumdamı sanki para senden çıkacak
Gel İTÜ de oku desem zeka seviyen yetmez ona da
@Şener_kilic aylık 30 milyar kazanan kişi özel üniversite için ne kadar çok ağladı yaa :d aynen itü'den mezunsun aylık 30 bin maaş alıyosun ok
@Şener_kilic anladık fakirsin ne tatava yaptın
Aynen aynen fakirim maaşımı dolar cinsinden alıyorum geleceğime yatırım yapıyorum 10 sene sonra dolar ne olur bilmem belki 20 tl felan olur 😀😀
itü gemicilik okuduğuna pek inanamadım. istediğini tercih eder istediği ücreti öder bu kimseyi ilgilendirmez. mevzuyu zekaya nasıl bağladın ona anlam veremedim
@Şener_kilic para mı yarıştıracağız şimdi?:D gerçekten zeki biri olsan bunun konusunu bile açmazdın. ıq seviyeni belli ediyorsun :D gerçekten zengin olan birisi bunu dile getirmez :)))) sallakazan
Vahahahahha özel üniverstenin giriişnde size laptop verecekler içinde oyun felan var kızlara göre özel oyunlar var oynarsın belki 😂😂😂
Iq seviyemden değil ben düzenimi kurdum hayatım çok iyi mutluyum sadece zenginim yane zengin vahahahga agahagha
@Şener_kilic kombinden belli zengin olduğun :D rüyanda bile gidemezsin İTÜ'ye 💅💋 sence Hulk gerçek olabilir mi :))
İTÜ gemicilik bölümü yazarsan internete kaç binden alıyormus bakarsın 200 binden alıyor sen onuda yapamazsın avhahahaha haha
@Şener_kilic salak mısın kendini iyice kaptırdın :D az daha kalsa sen bile inanacaksın itüde okuduğuna :D aylık 30k kazanıyor ama üstünde Jack&Jones'un 50 liralık tişörtü var :D taktığını gözlükte Max 50 lira :D konuşmalarından ıq seviyeni söylemeyeceğim bile :D
@Şener_kilic üniversite bile okumamışsındır sen havalara bak hsahwlhdlws İTÜ OKUMUŞ İNANABİLİYOR MUSUNUZ HAHAHSHSJDKWHDJDLKSXSLKSMWŞXKWCKRVKECKWŞXWKXKECKRVKEXLWC
Dur sana birsey atcam izle ama tamammı
Aaa ama link atamıyorum xper seviyem yetersiz
Özel universte güzel ya
Sıralama önemli sıralaman tutuyorsa gelir puanı kafaya takma
Puana değil sıralamaya bak, o önemli.
sıralamanın önemli olduğunu biliyorum. puan düşerse sıralama da düşer diye soruyorum
Sıralama olarak ne kadar fark var?
100 bin küsür
Biraz zorlar gibi ama sen yine de en basa yaz.
evet öyle yapacağım. orası nasip olmazsa şehir dışındakine kaldık artık
İnşallah en iyisi olur.🌸
çok teşekkür ederim, inşallah 🌹
Şansını deneme
dlob dlob water sound
Paran bolmu
Ne bölümü okuyacaksin
%50 burs
Ne bölümü okuyacaksın
hemşirelik ebelik farketmez
Paran varsa git ama öyle bir meslek içinde para harcanması biraz kötü olur
ne var ki meslekte
Mezuna kal tekrardan çalış o parayla başka birşeyler yaparsın senelik 30 milyar vereceksin iyi düşün ve her sene artacak
4 senede 120 milyar yapacak hatta fazla bile gelir hemşire olsan 4.500 milyar ile işe başlayacaksın onun yerine git başka bir bölüm ya da tekrardan mezuna kalıp araba felan alırsın kendine
Gidecekmisin
kardeşim sen niye parayı dert ediyosun