Eğitim & Kariyer 80 tyt 50 ayt 92.5 okul puanı? Aleynazzx Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yukarda dediğim netlere yaklaşık kaç sıralama gelir Güncellemeler+1 yıl Sayısal! 80 tyt 50 ayt 92.5 okul puanı? Cevapla Okul Soruları TYT Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Luc1ferMorningstar Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Siralaman baya iyi gelir 45 55 k arasi gelmesi imkansiz iyi gelir diyorsam gelir, son yillarin en zor sayisaliydi 0 0 Yorumla
XxBloomxX Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl 45-55k arasi 0 10 Yorumla Aleynazzx +1 yıl Sayısal mı Yorumla XxBloomxX +1 yıl Evet Yorumla Aleynazzx +1 yıl Bu sene mi girdin Yorumla XxBloomxX +1 yıl Hayir ama bu sene sorularin kolay oldugunu biliyorum Yorumla XxBloomxX +1 yıl Benim girdigim sene 55k yı 65 tayt 45 ayt netiyle yapmıştı bi arkadaşım. yani zordu o zaman Yorumla Aleynazzx +1 yıl Yalnız bu sene en zor yks Yorumla Luc1ferMorningstar +1 yıl Allah akil fikir versin sana Yorumla XxBloomxX +1 yıl Degil... her sene girip zorluklarını ölçen öğretmenlerin röportajları da kendim girip çizmeye çalıştığımda da gordum... Sende göreceksin 45 k dan daha iyi olmayacak sonucun Yorumla Luc1ferMorningstar +1 yıl Kac geldi sonucun Yorumla Aleynazzx +1 yıl @Luc1ferMorningstar dediğim netleri yapmamışım tyt 20k ayt’yle 44k Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Siralaman baya iyi gelir 45 55 k arasi gelmesi imkansiz iyi gelir diyorsam gelir, son yillarin en zor sayisaliydi
422 IQ ile ne geliyorsa o
45-55k arasi
Sayısal mı
Evet
Bu sene mi girdin
Hayir ama bu sene sorularin kolay oldugunu biliyorum
Benim girdigim sene 55k yı 65 tayt 45 ayt netiyle yapmıştı bi arkadaşım. yani zordu o zaman
Yalnız bu sene en zor yks
Allah akil fikir versin sana
Degil... her sene girip zorluklarını ölçen öğretmenlerin röportajları da kendim girip çizmeye çalıştığımda da gordum... Sende göreceksin 45 k dan daha iyi olmayacak sonucun
Kac geldi sonucun
@Luc1ferMorningstar dediğim netleri yapmamışım tyt 20k ayt’yle 44k
Yazıyor ya zaten mk
Sira ney ki