Yorum bekliyorummm
Karadeniz teknik üni hemşirelik
Yıldız Teknik Üniversitesi kimya bölümğ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence gönlünden geçen hangisiyse ona git. Kendini bir sorgula, hayal et hangisinde mutlu olabilirim diye. Bence kendini geliştirdiysen alanında, ingilizce-almanca dışında extradan bir dil bilgin varsa (ya da bu iki dili de çok iyi biliyorsan), ot gibi yatmazsan üniversitede işsiz kalmazsın. Zaten covid 19 nedeniyle de sağlık bölümleri dışında mbg ve temel bilimler de önem kazandı. Hemşirelik düşünürsen zaten hastanelerde hemşiresin direkt, özel ya da kamuda çalış pek fark etmez yani iş bulma anlamında biraz daha rahat olabilir. Bu arada amacın gitmek için gitmekse bence her iki bölüme de gitme çünkü zor bölümler.(hiçbir kolay bölüm yok ama neyse.)
Gerisi de hayırlısı artık ben de liseden bu yıl mezun oldum umarım güzel üniversitelere bölümlere gidebiliriz.😀
Cevap
2Cevap
Sayısalsın gördüğüm kadarıyla bana yardımcı olur musuun 1 senede ne yaparsam sıfır net olan matım 20 30 a çıkar
Bol soru görerek
Peki tercih yapsan hangisinş seçerdin
B
Hadi ya nşye
O üni daha iyi çünkü bölüm oldupu kadar üni de önemli
@Rector123 haklısın da bana tavsiyede bulunur musun hangi kanallar vs bir de 1 sene de 20 30 nete çıkabilir miyim sence
Hemşirelik oku...
Kimyadan ne olacan
Kimyager
Bir şey olamazsın kanka
Ytü etiketi?
İstersen en prestijlisinde oku türkiyede kimya ile uğraşan bir meslek bir kol yok. Boşuna havam olsun diye okuma
@Rector123 çok bilmiş diyor ya. İşin içindeyim ben ailenin en küçüğüyüm büyükleri işe girdirirken çok araştırdık. Kimya okuyanda bir kuzenim var. Güzel bir üniversitede okudu. En son bari öğretim görevlisi yapalım torpille dedik üni de. O bile zor. Çocuğun tez yazması alesten ve ingilizce sınavından belli bir puan olması gerekiyor. Sonra torpille sokacaz. Hala umudumuz bir orada yoksa kaç şirkete başvurdu adamlar işten atmaya çalışıyor eleman alan yok. Devlet zorunlu tutuyor kimyageri diye atamıyormuş adamlar. Bana sorun kaç kişiyi işe soktuk sıra bana geliyor
@Rector123 kekoluk yapma bana
@Rector123 allahın ayısı engelliyorum seni
A diyorum
Sen olsan a mı
Kimyada öZel şirkete giremezmiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?