Sınav konusunda sorularını sorabilirsin ilk tyt ayt de başarı sıralamasını aşağı yukarı tahmin etmiştim.. Netleri neyden yaptığına bağlı 55 in 20 si sosyalse sıkıntı, gerçi düşününce her türlü sıkıntı Mat 40 fen 20 soru türkçe 40 soru mu? O zaman tıp imkansız
Sayısalcısın 18 mat çok az olmuş Sosyal iyi sayılır türkçe idare eder fen 1 az Tyt fen çok iyi Mat az.. Matematiğin çok iyi değil. Sanırım 1 sene daha hazırrlanacaksın eğer tıp istorsan Ama çok iyi çalışman gerek netlerden anladığım kadarıyla
Ayt mat 35 olsa evet belki 30 40 arası olabilir diyrbilirdi belki.. şu an ki düşüncem en iyi 80 90k Mat1 mat2 çok az Mat ı hiö yapabilen olmayacak ki o sıralama gelsin.. O kadar olduğunu düşünmüyorum ne kadar zor olsa da yapan her zaman çıkıyor
dayı sınırını bil öyle çalış sen 2 sene boyunca aynı sınava çalışıp yapamıyorsan yeteneğin yok demektir ya bölüm değiştir ya da farklı alanlara yönel sanat, spor vs. kendini keşfet
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gelebilir çok sıkıntı etme zaten bir çok kişinin kötü geçti
Sınav anı ile normal anlar bir olmuyor işte. Sınavda tüm hayatım değişebiliyor. Bazen hayırlısı ne ise o demek lazım ya ama cidden istiyorsan 1 sene daha kal.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sınav konusunda sorularını sorabilirsin ilk tyt ayt de başarı sıralamasını aşağı yukarı tahmin etmiştim..
Netleri neyden yaptığına bağlı
55 in 20 si sosyalse sıkıntı, gerçi düşününce her türlü sıkıntı
Mat 40 fen 20 soru türkçe 40 soru mu?
O zaman tıp imkansız
18 matematik 37 fen ayt
30 Türkçe 15 sosyal 20 mat 10 fen tyt
Türkçe mat tyt de 40 soru diğerleri 20
Ayt de ikisi de 40 ar soru mu
Evet öyle
100k 130k arası gelebilir
Sınav çok çok zorsa belki 90k yı zorlar
Sayısalcısın 18 mat çok az olmuş
Sosyal iyi sayılır türkçe idare eder fen 1 az
Tyt fen çok iyi
Mat az..
Matematiğin çok iyi değil. Sanırım 1 sene daha hazırrlanacaksın eğer tıp istorsan
Ama çok iyi çalışman gerek netlerden anladığım kadarıyla
Ayt fen*
2019 a göre 40k, 2018 ecgore 30 küsür k
Nasıl o kadar kötü oluyor
Ben kendi yoruöumu yaptım 30 40 olacagını düşünmüyorum
Gerçekçi biriyim çok umutlu olma
Ama inşallah iyi gelir
Ayt mat 35 olsa evet belki 30 40 arası olabilir diyrbilirdi belki..
şu an ki düşüncem en iyi 80 90k
Mat1 mat2 çok az
Mat ı hiö yapabilen olmayacak ki o sıralama gelsin..
O kadar olduğunu düşünmüyorum ne kadar zor olsa da yapan her zaman çıkıyor
Rehberlikçilere pek sorm onlsr ders programı yapmaktn aciz
dayı sınırını bil öyle çalış sen 2 sene boyunca aynı sınava çalışıp yapamıyorsan yeteneğin yok demektir ya bölüm değiştir ya da farklı alanlara yönel sanat, spor vs. kendini keşfet
Gelebilir çok sıkıntı etme zaten bir çok kişinin kötü geçti
Gelmez diye düşünüyorum.
Üzülüyorum reis ya benim hak ettiğim bu değildo. 100 tyt 70 küsür ayt yapıyordum :( intihar edicem bu ikinci Senem yeter ya
Sınav anı ile normal anlar bir olmuyor işte. Sınavda tüm hayatım değişebiliyor. Bazen hayırlısı ne ise o demek lazım ya ama cidden istiyorsan 1 sene daha kal.
İstiyorum ama sınav çok zormuş herkes öyle diyor. Aşırı zormuş. O yüzden azıcık umudum var
O kadar milyon adam içinde yapan yapıyor yine
belli olmaz
Uf ya denemelerde 100 tyt , 70 ayt yapıyordum :( ben ne kadar salagim anca 55 yaptım bunda
o anki stresle çok iyi iş çıkarmışsın vardır bunda da bir hayır