YKS2026 Yks zormuydu sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Başvuru yaptım ama girmedim sizce sınav nasıldı?KolayZorOrta Yks zormuydu sizce? Cevapla YKS Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kolaydı yapamayan salaktır 0 18 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl İnsanın ne olduğunu en güzel konuşması gösterir. Yorumla Soran +1 yıl Kişiden kişiye değişir salaktır demek Pek doğru olmaz bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez canımsın konusmandan anladım sondan birinci sensin bence bu yıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence salaktır çalışaydı o zaman Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Haha :) Sınava girmiş olsaydım öyle bir ihtimal olabilirdi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez okumuyorsan daha da canımsın Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Ben unumu eledim, eleğimi astım.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez Tavuk müdürü olmuşsun Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Boş işler müdürü olmaktan iyidir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez Boş işler müdürünün işçileri (yorum yapan kimse) boştur Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Boş müdürün işçisi mi olur be :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez Olur olur boşuna müdür demiyorsun 😉 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Müdürler için hoş sözler yoktur :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez Müdürüm dediysen gerisi önemsiz mavi yakalı çalış Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Vücuttaki organların müdürü kimdir bilir misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez tam salak inancam mı internetteki tuzakta bekleyen sahte doktor Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Sana beyin nakli şart :) Beynini örümcekler sarmış.. Ağlardan hareket edemiyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez sana da öz sevgi şart konumunu beğenmiyorsun temizlikçi Yorumla
sinirliFatih Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Zorrr 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mezuna kaldinizmi hiç ilk mi Yorumla sinirliFatih +1 yıl 2 ncı senem bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kolaydı yapamayan salaktır
İnsanın ne olduğunu en güzel konuşması gösterir.
Kişiden kişiye değişir salaktır demek Pek doğru olmaz bence
@EfeÇerkez canımsın konusmandan anladım sondan birinci sensin bence bu yıl
Bence salaktır çalışaydı o zaman
Haha :) Sınava girmiş olsaydım öyle bir ihtimal olabilirdi.
@EfeÇerkez okumuyorsan daha da canımsın
Ben unumu eledim, eleğimi astım..
@EfeÇerkez Tavuk müdürü olmuşsun
Boş işler müdürü olmaktan iyidir.
@EfeÇerkez Boş işler müdürünün işçileri (yorum yapan kimse) boştur
Boş müdürün işçisi mi olur be :)
@EfeÇerkez Olur olur boşuna müdür demiyorsun 😉
Müdürler için hoş sözler yoktur :)
@EfeÇerkez Müdürüm dediysen gerisi önemsiz mavi yakalı çalış
Vücuttaki organların müdürü kimdir bilir misin?
@EfeÇerkez tam salak inancam mı internetteki tuzakta bekleyen sahte doktor
Sana beyin nakli şart :) Beynini örümcekler sarmış.. Ağlardan hareket edemiyorum.
@EfeÇerkez sana da öz sevgi şart konumunu beğenmiyorsun temizlikçi
Orta
Kolaydi
Zorrr
Mezuna kaldinizmi hiç ilk mi
2 ncı senem bu