ozaman sana şu an yapman gerekenleri anlatıyorum adım adım ayt matta bu dediklerimi yaparsan fullersin ayt matı ben öyle yaptım ve fulledim önce tyt de temel konuları hallet çarpanlara ayırma mutlak değer gibi sonra ayt matta matek diye bir kanal var bu kanal temel atar seni belli seviyeye getirir ve gayet iyidir burdan diyelim logaritmayı bitirdin eyüp b diye bi kanal var onu açıyorsun bu kanal türkiyedeki en iyi matematik kanalıdır ileri seviyedir matekten logaritmayı bitirip temel soruları çöz bitir sonra eyüp b den logaritmayı aç izle bitir sonra olanlara sen bile şaşaırıcaksın pes etme devammmm
Yetişir mi diyosunuz şu an temel bitmek üzere 2 3 hafta da tekrar edicem dediginiz kanalları izlicem sonra ayt matematige gecicem eşit ağırlık düşünüyorum hukuk
Mat öğretmeni arkadaşım yetişmez diyo egitimciyim benden iyi mi. bilceksin diyo ama düzenli calsitiktansonra salak değilim 20 25 net arası neden yapamiyim
anlamıyorum ya daha 2 sene var nasıl yetişmez ben nevşehirliyim anladımki bizim buralar anadolu felan değil elit yelrer çağdaşyerler 2 senede özel ders verecek seviyeye yetişirsiniz bu dediklerimi yaparsanız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olmuyor, olmuyor, olmuyor. En kötü dersim diyebilirim. Matematiğim iyi olsa belki tyt den 300 küsür puan alabilirdim :/
eşşek gibi soru çözdüm ayt çalışırsan kesindir tekrar tekrar soru soru
20 net istiyorum temelim yok 2 Sene vaktim car inşallah olur
ozaman sana şu an yapman gerekenleri anlatıyorum adım adım ayt matta bu dediklerimi yaparsan fullersin ayt matı ben öyle yaptım ve fulledim önce tyt de temel konuları hallet çarpanlara ayırma mutlak değer gibi sonra ayt matta matek diye bir kanal var bu kanal temel atar seni belli seviyeye getirir ve gayet iyidir burdan diyelim logaritmayı bitirdin eyüp b diye bi kanal var onu açıyorsun bu kanal türkiyedeki en iyi matematik kanalıdır ileri seviyedir matekten logaritmayı bitirip temel soruları çöz bitir sonra eyüp b den logaritmayı aç izle bitir sonra olanlara sen bile şaşaırıcaksın pes etme devammmm
Yetişir mi diyosunuz şu an temel bitmek üzere 2 3 hafta da tekrar edicem dediginiz kanalları izlicem sonra ayt matematige gecicem eşit ağırlık düşünüyorum hukuk
Bir yandan Türkçe tarih coğrafya da calisicam ama sözel zorlamaz
yetişme ne kelime hafızolursun Ankara huku gelir gibi ha
evet zorlamaz
Mat öğretmeni arkadaşım yetişmez diyo egitimciyim benden iyi mi. bilceksin diyo ama düzenli calsitiktansonra salak değilim 20 25 net arası neden yapamiyim
anlamıyorum ya daha 2 sene var nasıl yetişmez ben nevşehirliyim anladımki bizim buralar anadolu felan değil elit yelrer çağdaşyerler 2 senede özel ders verecek seviyeye yetişirsiniz bu dediklerimi yaparsanız
sen onu dinleme dediklerimi yap
2 sene sonra Ankara hukuktayken mesaj atarsın
2 sene 1 sene? Kocalri hukuk😂
Bu arada liseyi açıktan okudum
2 sene 1 sene kocalri hukuk hiçbişey anlamadım
liseyi açıktan okumak bişey değiştirmez arkadaşımın arkdaşı mersin endüstri meslek lisesinden 1 senede tıp kazandı
2 seneye kazanırsın dedin ama benim 1 sene vaktim var şu an hazirandayiz tam bir senem Kocaeli hukuk kazanmak istiyorum
aa pardon tamam ne farkeder istemsizce güldüm adam 1 senede mersin meslek lisesinden tıp kazandı diyorum bu sana yeter
Teşekkür ederim desteğin için :)))
rica ederim yaz bana öneri veririm bilkent ee okuuyorum
Günde kaç saat çalışmalıyım şu an matematiğe :)
5 saat
Ben daha fazla çalışıyorum konu anlatım dinlediğim icin
ağlamalısın çalışırken zorluktan zevk al motive et kendini çalıştıktan sonra sevdiğin diziyi izle ödüllendir ya da dışarı çık
evet olabilir daha iyi daha fazla çalışman senin yararına olur
İntegral türev vs ayt konularin yetişmez diyolar bakalım ben inşallah kazanicam herkes de görecek 1 sene de yapılıyor mu yapilmiyormu
yetişir tabi sana moral için söylemiyorum tabi oda varda gerçeği söylüyorum yetişir ve seninde dediğin gibi herkes görecek senin zaferini
Aynen öyle inşallah isteyince herşey olur
youtubea şehrin kahkahasından dağların tebessümüne hayrettin çağrı ezerer yaz izle
İzledim bugun dinlenme verdim kendime yarın tam hız devam ☺️
devammmm
E 25 yaşındasın kazanamadın mı hala
21 yaşındayım liseyi okumadım açıktan okudum
Ha anladım valla ben bi bilgim yok istedeğim bölüm tyt alıyor yanlışlıkla ayt ye giricem sallar çıkarım zaten
Hayırlısı olsun inşallah önceden pek hevesim yoktu okumaya şimdi çok istiyorum bir yaştan sonra insanın aklı başına geliyor
Anladım hayırlısı neyse o olsun aynen
Hiç çalışmadım :(
Keşke calissan