YKS2026 Yarın YKS ve ben çalısmaya simdi basladım yetişir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sıfır çekeceğim gibi hissediyorum :( Güncellemeler+1 yıl bekle beni yks 2022 2023 2024.. Yarın YKS ve ben çalısmaya simdi basladım yetişir mi? Cevapla YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
LBBKS Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Matematikte en basit konulara bak oradan birkaç net gelir diğer derslerde artık şansına 1 0 Yorumla
NoraShepley Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Bende son güne bırakıyorum mal gibi, yetişmez. Kesin çıkacak konulara bak 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Sen bir rakı al biraz da meze otur eğlen artık boşver 😄 0 0 Yorumla
Yerlijohn Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl En kotu barajı geçersin rahat ol 1 2 Yorumla Soran +1 yıl liseyi açıktan bitirdim umarım geçebilirim sayısalım hiç yok 4-5 net yapabilirim ancak sayısaldan Yorumla Yerlijohn +1 yıl Sozele agirlik ver alırsın yine üç beş bir seh Yorumla
asabsigirl Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Evett aşkm kesinlikle tüm konuları yarına kadar yetiştirir sin jdkfjfkvkkfdynbjjjhgfgg 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Matematikte en basit konulara bak oradan birkaç net gelir diğer derslerde artık şansına
Bende son güne bırakıyorum mal gibi, yetişmez. Kesin çıkacak konulara bak
Sen bir rakı al biraz da meze otur eğlen artık boşver 😄
En kotu barajı geçersin rahat ol
liseyi açıktan bitirdim umarım geçebilirim sayısalım hiç yok 4-5 net yapabilirim ancak sayısaldan
Sozele agirlik ver alırsın yine üç beş bir seh
yetişir yetişi hiç merak etme keşke sınav sabahına bırakaydın
Evett aşkm kesinlikle tüm konuları yarına kadar yetiştirir sin jdkfjfkvkkfdynbjjjhgfgg
Bu ne cesarettir! Beni bul yiğidim! 🤣🤣🤣
Sular seller gibi ezberlersinnnn
Yetişir yetişir.
Çıkmış sorulara bakıyorum ben sadece
Yetismez