seneye yks dilden sınava giricem.
Dil sınavına nasıl calismaliyim nasıl verimli olur bilen var mı?
Bana yardımcı olur musunuz
Dil sınavına nasıl calismaliyim nasıl verimli olur bilen var mı?
Bana yardımcı olur musunuz
Ben 2020 yks'ye dilci olarak girmiştim fakat tercih vermedim. Dil sınavına çalışmak sözel çalışmak gibidir fakat daha ayrıntıdır. Eğer 1 sene full çalışacaksan önce grammar ve kelime eksiğini tespit et. Sıfırsan eğer önce reading ve kelime çalışmaya başla grammar sonradan hallolabilecek bir şeydir fakat kelime ve reading yapmak uzun süre bir çaba gerektirir tıpkı matematikte ilk 12 konuyu öğrenip problemlerle uğraşmak gibidir uzun çaba ister kelime öğrenmek ve reading yapmak. Grammar için 2-3 ay yeterli olur gerekli kaynakları vs almalısın hepsini biliyorum uzun uzun yazamıyorum istersen mesaj at oradan sana video ve izlemen gerekenleri atarım ya kaynak önerisi yazarım fark etmez.
Size mesaj atamıyorum
Tiki kaldırdım size mesaj atmam için biraz puanım olmam lazımmış siz atabilir mısınız mesaj kusura bakmayın zamanınızı da aldım
Cevap
1Cevap
Bende tavsiye alırm
Reis kanalları araştır, kaynak önerilerini öğren zaten dil bölümü tm ve sayısal gibi fazla değer görmediği için kaynak ve video bulman kısa sürer yani kafan karışmadan bulursun. Mesela hakkı şahin, özer kiraz var ercümant cem çuhadar var bir de kelime ve okumayı aşırı kasman lazım ben nedense her zaman dil bilgisinden önce kelime kasma taraftarıydım ve benim çevrem de öyleydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?