Ve ben ne yapacagim bana oyle kelimeler etti ki dun gece ben cok uzuldum gecmiste yaptıgım bir hatayı ama sandıgınız gibi degil yuzume vuruyor sen aptalsin senden bisey olmaz diyor oysa ben okuyorum bolumum de hukuk beni kiyasladigi kuzenim evlendi ve okumadi lise mezunu o cok erkekle çıkmıştı dun gece o senin begenmedigin kız varya sen onun tırnagi bile etmezsin dedi bende keske o senin kızın olmus olsaydi da gorseydin dedim sen bu gidişle or*spu olacaksin dedi o çıktığın adam seni oyle bir kız yapacak dedi bende kuzenine kac erkekle cikti diye bahane ediyordun sen onu da geçersin belki de geçmişsindir dedi daha once de boyle sozler kullanmisti ondan beter olursun diye o kız kuzenin uyanik akilli bir kız okumadi diye bakma erkekleri parmaginda dondurur onlar onu degil oysa sen aptalsin hukuk okuyormus notlarindan anlasiliyor ne kadar zeki olduğun dedi oysa notum da fena değil kalmadim hicbir dersten lisede de basarili bir ogrenciydim git bu evden istemiyorum dedi basinin caresine bak git evlen o adamla dedi sevgilinle madem seninle evlenecekmiş sen zeki olsan oyle mi davranirdin filan onca laf etti herkes hakkinda konusuyor kuzenin de teyzen de dedi seni biliyorlar benim babam yok ben oldugunde kucuk bir kızdım. cok uzuluyorum annemi sevmiyorum artik babama da kizginim intihar etmek bile istedim yok olmak ozguvenimi zedeliyo benim babamla da rahmetli kucukken ben kavga ederdi teyzem de kendi kizini ovmus beni kucumsemisti kızı istese uni okurmus da o zekiymis uyanikmis bana sen universiteyi bitiremezsin dedi cevren arkadasin yok sen safsin cahilsin demisti kızı ise hırsız annemden de anaannemdrn de para caldi ben saf ve iyi oldukca mı kotu oluyorum bende mi onun gibi olayim bıktım artik cehennem gibi bu ev oldu huzur istiyorum yine de annem nefret etsem de olmuyor bir sureligine akrabama gitsem anaanneme diyorum uzakta ve hepsi sahte yapmacik insanlar erkek arkadasimdan da sogumaya basladim sanki o da bana deger vermiyor sevmiyor kullanip atmak istiyor guvenemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşım 21 buarada annem geçen haftaydi beni eve almadi eve de fazla gec kalmadi. sokakta kalip sabahladim not yazmıs senin gittigin yol yol degil kotu yola girmissin bile sen dedi aklın basına gelinceye kadar kapiyi acmicam filan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Annen evlenmek istiyor seni sorun olarak görüyor gibime geldi sevgiline söyle evlen evlenip okuyan çok insan var
Evlilik Şu an icin erken ama daha onumde uc sene var ve erkek arkadasimin benimle ciddi dusundugunu sanmiyorum son zamanlarda bana yaklasimi vs. Bilmiyorum ne dogru ne yanlis ayrilsam mi evi mi trrk etsem
@refleks22 ile tanış kendisi düşünüyor
Sevgilisi varmış
@refleks22 ayrılır kanki
Sevgilisi ile devam etsin bence
@refleks22 oww :) üzülme kamki sana nice avukatlar bulcam
Hadi bakalım 😀
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!