- Aile & Toplum konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılCumhuriyet kuruldugu donemde tl dolardan daha degerliydi hemde ulkede hic bir sey yokken cok gizli sevgili uyemiz ataturke anitkabirden kufredilmeye baslandigi bu donemde dolar 5.40 larda adam harbiden bu kadar sigiri kurtararak yanlis yapmis kurani turkceye cevirttirende babandi zaten bu arada evlerde kuran okutmayi yasaklatmismislar 🤔
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFotoğraf %100 kuşkusuz gerçektir boş beleş işler
Atatürk olmasaydı paşa camiinde okunmayacaktı ezan, çan çalacaktı çan08 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden ki o dönem camilerin çoğu ahıra çevrildi, evlerde kuran okunması dahi yasaklandı,! Ne içiyorsun kardeş. Çan çalacakmış. Ayasofya yı da ben kapattım değilmi!
- +1 yıl
Yahu bu bilgileri kadir mısıroğlundan mı öğreniyorsunuz? Kuran yasaklansa Neden cebinden para verip Türkçe meal bastırılsın. Neden Diyanet işleri kurulsun kahvehane bilgisini bırakınız.
Soran+1 yılBoşver sen şimdi kadiri mısırı. Yaşayan insanlar yalanımı söylüyor!
- +1 yıl
Hangi yaşayandan bahsediyorsun? O zamandan şu zamana kadar yaşayan mantıklı düşünebilen kimler var araştırmadan okumadan yorum yapıyorsunuz siz cevap verin Kuran yasaklansa Adam niye elmalılıya para verip meal yazdırtsın aptal mı bu adam ya da niye diyanet işlerini kursun?
- +1 yıl
Arkadaş hollandayı kralın kraliçenin yönettiğini sanıyor boşuna tartışmışım.
Soran+1 yılLaf cambazlığı yapma. Avrupanın yarısından fazlası krallık la yönetiliyor! Bunlardan büyük britanya ise 32 ülkeye hakim bay kıvırcık!
- +1 yıl
O ülkedeki başbakanlar vs ne iş yapıyor mesela Mark rutte ne yapıyor vezir gibi bişey mi? Mesela şovalyeleri de var mı?
Soran+1 yılİç işlerinde yönetim şekli ayrı dış ilişkilerde yönetim ayrıdır. Krallığın onay vermediği hiç bir anlaşma masaya dahi gelmez!
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😂😂😂😂
Atatürk evet faydalı oldu bu millete. İyi bir kumandandı.
Ama o tek başına kurtarmadı bu vatanı. Bu bir ekip işi başka güçlü kumandanlar da ortak çalıştı. Bu millet topyekün savaştı.
Atatürk olmasaydı başka bir kumandan ile yine bu savaş kazanılırdı. Kimse tek kişiye yüklemesin zaferi.567 Yorumla
Soran+1 yılBazıları için tarih 1923, ten başlıyor malesef!
- +1 yıl
Önemli olan savaş kazanmak değil yaşanmış bu değişimi yapabilmek fabrikalar açabilmek devrimlere cesaret edebilmektir bir komutan ile zeki bir komutanın yapabilecekleri çok farklıdır
Soran+1 yılDünya üzerinde ilk defa bir sistem kansız olarak bu dönemde değişmiştir. Cumhuriyet kurulurken istiklal mahkemelerinde yargılanan bir kürt gencini''' türkçe bilmeyen birinin vatana hiçbir faydası olmayacağına '' hükmü verilerek idam edilmiştir! Sen çok biliyorsun ya herşeyi bay kıvırcık! Elmalı lıdan bahsediyorsun ama hatıralarını hiç okudun mu acaba? Bay kıvırcık!
- +1 yıl
Konuları saptırmayın da sorularıma yanıt verin böyle olursa sen bana sorarsın ben sana ağızlarda dolaşan asılsız şeylerle gelmeyin belge sunun
Cevap sahibi+1 yılHadi ama fabrika açmak ülkeyi toparlamak sadece bir kişinin işi olamaz. Bakınız almanya japonya bizden çok çok daha iyi toparlandı. Biz ise osmanlının potansiyeliyle şu geldiğimiz nokta az bile.
Ayrıca o kurulan bankalar fabrikalar Atatürkün kendi parasıyla değil hintli müslümankarın savaşta kullanmamız için gönderdiği altın yüklü vagonların parasıydı. Hintli müslümanlar Osmanlı devleti halife islamın son kalesidir düşmesin diye bileziğini yüzüğünü çıkarıp yollamıştı bunları da unutma.
Soran+1 yılBelge yazılan kitaplarda dostum. Körü körüne ilkokulda öğrendiklerinde bir yere varamazsınız! O döneme ait bir çok kişi hatıralarında yazıyor. Örnek olarak sana bir isim söyleyeyim. Atatürk ün bizzat doktoru olan Dr. Rıza Nur un kitabından başlayabilirsin. Atatürkün nasıl gazi olduğunuda bilmiyorsundur orada oda yazıyor ayrıca. Eşinin bizzat yazmış olduğu mektupta belirttiği kağıttan kaplan cümlesi gibi!
- +1 yıl
Yahu zaten neredeyse Tüm dünyanın saldırdığı bir ülkeyi kimse kurtaramaz milyonlarca şehit verildi Komutan askersiz, asker komutansız hiç birşey yapamaz
Cevap sahibi+1 yıl@Mr_kıvırcık tek komutan o muydu?
- +1 yıl
Yahu zaten araştırarak savunuyorum araştırmadığım şeyleri neden savunayım bana söylersiniz kitabın adını belgem bu diye sunarsınız mantık çerçevesinde tartışmanın kuralı budur
Soran+1 yılTüm dünyanın saldırdığı ülke nasıl kurtuldu peki bay kıvırcık? İstanbul tam 5 yıl boyunca işgal altındaydı. Tek bir kurşun dahi atmadan nasıl geri alındı! İngilizler neden geri çekildi, ordusu bitmiş bir ülkeye karşı ingilizler neden tek kurşun atmadan çıkıp gittiler.
- +1 yıl
O BAŞKOMUTAN dı kavramları anlayın önce
Soran+1 yılBir Yunan türkoloğu dimitri kitrikis bir yazısında şöyle söylemiştir! İngilizlerin oyununa geldik! Bizim izmirden anadolu ya girmek gibi bir gayemiz hiç bir zaman olmamıştır. Lakin ingilizler bizim izmirden önce anadolu ya oradanda İstanbula doğru hareket etmemizi istediler fakat daha sonra m. Kamalın tarafına geçip bizi tekrar geri püskürttüler!
- +1 yıl
Ordusu bitmiş ülke Akdenizde, egede nasıl püskürttü düşmanı bilmezmisin?
Soran+1 yılHalk püskürttü kardeş ordu değil. İzmirde de direnişi başlatan yine halktı. Doğuda ermeniler ve batıda yunanlılar harici kimlerle savaştık! Sen soruma cevap ver. 5 yıl işgal altında kalan ve hiç bir direniş gösterilmeyen başkent istanbuldan ingilizler nasıl çıkarıldı. Cumhuriyet fikrini ortaya atan ingilizler neden bir anda çıkıp gittiler. Lozan da neden bizi bir türk değilde haim nahum temsil etti. Türk Dil kurumunun başına neden bir Ermeni getirildi (agop dilaçar) devletin üst kademelerinde neden hep yahudiler vardı?
- +1 yıl
Yahu halk dediğin zaten asker olarak savaşıyor seferberlik ilan edilir ise halk ordudur. Şu ayrımdan bir vazgeçin yahudidir müslümandır müslümanları gördük kurtuluş savaşında, ww1de kim o iş için daha iyi ise başa o geçer. ingilizler de Lozandan dolayı İstanbul'u boşaltmıştır.
Soran+1 yıl:))))) seni bilgilerinle baş başa bırakıyorum. Kıvırcık
- +1 yıl
E buyrun uzaklaşın tabi ben sorularınızı yanıtladım ama hiç cevap alamadım ama neyse iyi günleriniz olsun
Soran+1 yıl
Soran+1 yılHilafeti kaldırdıktan sonra din işlerini idare için diyaneti kurmanın zorunluluğunu idrak edemiyecek kadar düşüncesiz olamazsın kardeş. Türkiye nin müslüman bir ülke olduğunu bilmiyorsun sanırım!
- +1 yıl
Geçin bunları beyfendi insanların dini görüşü kimseyi ilgilendirmez +burası laik bir ülke konuşmaları hukuka aykırı değil. Din insan ile Tanrı arasındadır
Soran+1 yılLaikliği getiren kendileri zaten bay kıvırcık :)))) geç bu işleri?
- +1 yıl
Tabi sizlere göre Laiklik de saçmadır yavudi!! işidir. buyrun sizleri mandadan kurtaran özgürlüğe ulaştıran adamı sevmeyin. kendisinin zaten en büyük hatalarından biri de insanları özgürleştirmesidir. İyi günler
Cevap sahibi+1 yılBen şahsen Cumhuriyetten memnunum. Osmanlı hanedanlarının son dönem kişilikleri çok olumsuzdu. Şahsen beni yönetmelerini istemezdim.
Düşünsene adamlar sürgüne gitmiş orda gavur gibi yaşamışlar. Ulan çocukları türkçe bilmiyo ve hristiyan olmuşlar. Lan siz osmanlı değilmisiniz din milliyet sizin için önemli değil mi anca soyunuzla mı övünüyonuz?
Ulan gurbetçiler bile sizden daha bağlı dinine milliyetine diline örf adetlerine. Yuhh diyorum hanedana
Soran+1 yılHangi osmanlı hanedanının kişiliği bozukmuş bayan! Adamlar keyfi gitmemiş atatürkün emriyle'''yavuzun, kanuninin, Fatih Sultan mehmedin soyundan gelen yaşlı, kadın, erkek, beşikteki bebek dahi 159 osmanlı hanedanı 1 gecede yarısı gemiyle yarısı tren ile avrupanın değişik ülkelerine sürgüne gönderilmiş. Sefalet içinde, bulaşık yıkayarak, temizlik yaparak yaşamlarını onurlu bir şekilde idame etmişlerdir! Hiç biri hristiyan olmamıştır. İftira atmak bir insana yakışmaz. Ayıp sana! Sürgüne gönderilen hanedan üyelerinin ülkeye dönüş yolunu Adnan Menderes açmış ve Avrupaya giderek gördüğü haneden kadınına, kusura bakma ana geç kaldık demiştir. Erkeklerin dönüşü için ise bir müddet daha zaman beklenmiştir. Yazık sana!
Cevap sahibi+1 yılSen hanedan hakkında çok bişey okumamış takip etmemişsin. Şu anda osmanlı soyunun temsilcisi olan kişi bazen hanedanı topluyor davet falan düzenliyor gazeteciler de bazen gidiyor. Orda birçoğuyla konuşuyorlar son jenerasyon türkçe bilmiyor ve hristiyanlar da çok. Yani babası anası ona ne türkçe öğretmiş ne islamı öğretmiş. Sadece olağanüstü bir soyu olduğunu öğretmiş övünüyorlar.
Sen yakın zamanda ölen ve hanedanın temsilcisi başı Neslişah sultanın Mahmut Esat Coşan hocaefendinin Kanuni sultan süleymanın da olduğu bir mezarlığa gömülmesine müsade etmediği ve dönemin cumhurbaşkanı Ahmet necdet sezere mektup yazıp "bu hacılar hocalar şeyhler benim dedelerimin olduğu mezarlığa gömülürse ben dedemin ve ninem hürrem sultanın naaşlarını ordan kaldırtırım lütfen müdahale edilsin" demiş ve defin edimesine engel olmuştur. Son dönem osmanlı hanedanı gayet açık saçık avrupaidir ve islami kesimden hiç hoşlanmazlar
Soran+1 yılAsimile olmuş olanları belki olabilir. Tıpkı ülkenin %90 ı gibi bayan!
Cevap sahibi+1 yılHanedanın şu anki en son temsilcisi şehzade kayıhan a sordular televizyon programında dediler ki hiç hanedanda başı kapalı olan var mı? Ne dedi biliyomusun?
Binlerce kişinin olduğu günümüz osmanlı hanedan soyundan gelenler arasında şu anda sadece bir ailenin kadınları (iki kız) kapalı onlar da hiç ortaya çıkmazlar toplantılarımıza katılmazlar görünmek istemiyorlar geri planda kalmayı tercih ediyorlar
Soran+1 yılLink atarmısın
- +1 yıl
Sürgün edilmiş insanlar Atatürk'ü desteklerken bazıları kahvehane bilgisi ile eleştiride bulunuyor malesef
Cevap sahibi+1 yılAsimile ne yaa? Nasıl asimile? Benim babam da 40 yıl almanyada yaşadı. Akrabalarım da orda yaşadılar. İnsan istemezse asimile olmaz. İzin vermez.
Avrupadaki dindar türkler Türkiyedekilerden daha çok dine önem verip öğretiyor çocuklarına. Evde türkçeden başka dil konuşmuyor konuşturmuyor mesela. Dinini öğretiyor yaşatıyor hissettiriyor sevdiriyor mesela. Aidiyet duygusu veriyor mesela.
Bak Türkiyedeki ermenilere rumlara yahudiyele. Ulan nerdeyse bin yıldır burdalar zerre asimile olmuyorlar neden?
Soran+1 yılBizim ülkemizdeki türklerde laiklik adı altında sözde Müslüman ama %80 i %90 ı kuran dahi okumamış İslamiyetin ne olduğunu dahi bilmez! Amerikancı kesimden oluşuyor galiba
Soran+1 yılLink atmanı istemiştim. Bekliyorum!
Cevap sahibi+1 yıl@Mr_kıvırcık sürgün edilmiş insanlar Atatürkü desteklemiyor canım. Diyorlar ki "ninemiz Sabiha sultan Atatürkün evlenme teklifini kabul etseydi şimdi biz Doömabahçe sarayında yaşıyorduk ve saltanatımız devam ediyordu" diyorlar. Aç bak Murat Bardakçının hanedanla ilgili kitaplarına
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılBen hanedan üyesinin televizyonda söylediği linkten bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yılYalan mı söylüyorum sandın? Ben bunları kitaplarda belgesellerde tv programlarında çok gördüm bir değil bin değil. Uydurmuyoruz. Siz de hayal aleminden çıkın biraz araştırın.
Tepende zındık bir şehzade olacağına Tayyip Erdoğan olmuş buna şükür- +1 yıl
www.hurriyet.com.tr/.../ataturke-kinimiz-yok-24853066 belki şu an sarayda yaşamasını engelleyen kişinin eleştirmediği kişiyi eleştirmeleri ilginç
Soran+1 yılBen şu an başımdaki insandan memnunum o ayrı bir konu. Lütfen linki atarmısınız. Sadece kendi kulaklarımlada duymak istiyorum!
Cevap sahibi+1 yılBelgeselde tv programında söyledi diyorum araştır bul. Herşeyi hazır istiyorsun.
Ayrıca Atatürke kinimiz yok derler tabi. Aksini söyleyebilirler mi? Söyleseler kendilerini hapiste bulurlar hatta linç edilip sınırdışı bile edilebilirler.
Gerçekçi olun biraz
Soran+1 yıl:))))
Cevap sahibi+1 yılGül sen gül. Atatürke laf söyleyen kızın 4 yıl hapis alıp linç edildiğini kaç gün evvel gördük. Bide hanedan üyesi söylerde duble linç 😂
Soran+1 yılHerkesin kendi problemi.! Bir gün gelecek bu ülkenin ceza hukuku da değişecektir bayan. 5816 sayılı kanunda tarihe gömülecek. İşte o zaman tarihin tozlu raflarından çıkacak olanlara inanıp inanmamak size kalmış!
Cevap sahibi+1 yılSüleymaniye mezarlığına hacıların hocaların gömülmesini istemeyen hanedanın mübarek insanlar olduğu düşüncen devam ediyor mu?
Soran+1 yılBen sana hanedan mensuplarını tavaf etmiyorum burada. Sadece bozuk para gibi harcanmış bir imparatorluktan bahsediyorum!
Cevap sahibi+1 yılHalifelik kaldırılmamalıydı bence. Tüm dünyada müslüman ülkelerde yapılan seçim ile halife seçilebilirdi. Hristiyanların papası var bizim halifemiz yok.
Ama saltanatın kaldırılması iyi oldu. Cumhuriyet iyidir en azından kendi yöneticini kendin seçersin. Ben böyle düşünüyorum. Haketmeyene makam ve görev verilmemeli.
Soran+1 yılHilafetin kaldırılması şartı ile cumhuriyet kuruldu zaten. Dualarla kuranlara kurbanlar kesilerek açılan bir meclis ve 24 saat sonra kaldırılan hilafet?
Cevap sahibi+1 yılBen de halifeliğin kaldırılmasını ingilizlerin istediğini düşünüyorum. Sömürgelerindeki onların iktidarına rakip başka bir gücü istemezlerdi tabi. Şu anda en büyük güç ingiltere ve Abd zaten.
- +1 yıl
Ne şartı birader neyin kafasını yaşıyorsun sen Laik bir ülke olması için hilafetin kaldırılması gerekti kaldırıldı+ halifeyi kimse takmaz hale gelmiş araplar Türkleri katletmişti din kardeşliği vs hikaye!
Cevap sahibi+1 yıl@Mr_kıvırcık ingilizler araplara toprak iktidar ve para vaadetti onlar da bizi sattı. Bugün de abd nin israilin gotunu yalıyolar. O ayrı konu.
Ama halifeyi kimse takmıyodu diyrmezsin dünyada tek müslüman araplar mı?
Sen camiye gitmiyon diye cami kapatılsın mı? Giden olur elbet. Tek kişi bile gitse yeter
Soran+1 yılDünya savaşında hezimete uğrayan ingilizler, dünyanın tek bir adadan yönetilemeyeceğini düşünerek dünyayı Amerika üzerinden yönetmeye başlamıştır. Laikliğe gelince bir insan hem laik hem Müslüman olamaz. O yüzden hilefeti kaldırıp adını laiklik koydukları dinsiz bir anlayışla yönetilmenin sonucunda bay kıvırcık gibi laik ama dinsiz nesiller yetiştirilmesi gayesi de başarıya ulaştırılmıştır. Galibiyet ingilizlerin gözüksede unutulmamalıdır ki galib olan yalnızca ALLAH tır ve ALLAH nurunu tamamlayacağı müjdesini bizlere peygamber efendimiz aracılığı ile gönderdiği kuranda müjdelemiştir. Bazılarının göklerden geldiği sanılan uydurma ları dediği bu din aslında çok kutsal ve tamamiyle bir barış bir huzur dinidir bay laik!
- +1 yıl
Evet kesinlikle barış dinidir bu yüzden inanmayanlara pislik denir gördüğünüz yerde öldürün tarzında emirler verir. Din İnsanlara iner Devletin dini olmaz. Resmi dini müslüman olan ülkeleri görüyoruz değil mi ne kadar gelişmişler
- +1 yıl
Ahirette o arkasından iftiralar Attığınız sizi sömürge devletlerden birinin halkı olmaktan kurtaran insanlar yakanıza yapışıp haklarını isteyecekler bakalım o zaman da böyle konuşabilecek misiniz?
Soran+1 yılOkumadığın bir kitap hakkında yorum yapma cahilliğine sahip olduğunu belli etmeseydin keşke!
- +1 yıl
Keşke okumasaydım belki sizin gibi islamın barış dini olduğuna kadına değer verdiğine falan inanır giderdim
- +1 yıl
Neyse ki sizler böyle internet sitelerinde bile gizli profille yorum yapacak, acaba görüşümden dolayı başıma bişey gelir mi korkusu ile yaşayan kişilersiniz.
Soran+1 yılKeşke okumasaydım diyerek okuduğunu ima etmen :))) bay kıvırcık çok komiksin :))
Soran+1 yılKadını öne sürerek demogoji yapmanda ayrı bir üroni :))))) gerçekten okumuş olsaydın bu cümleyi yazma cahilliğinde bulunmazdın :)) (
- +1 yıl
Komik bir şey var o da senin 3 IQ ile hayatta kalabilmen. Bay sonofpopcorn dinlemeye devam et
Soran+1 yılAcizliğinden olsa gerek :) karşındaki kişinin IQ suyla ilgili yorum yapmaya başlaman :))
- +1 yıl
Evet ya aynen acizliğimden bay 3IQ neyseki gerçek hayatta da bir şeyler yapmayacak kadar korkaksınız
Bu da beni güldürüyor :)) Tarih siz korkakları değil Bizleri yazar.
Soran+1 yılPeki çocuk dediğin gibi olsun. Bittiyse çekilebilirsin kahraman :))
Soran+1 yıl15 Temmuz gecesi gördük zihniyetinizi :)) bankamatiklerde makarna kuyruğunda. Naylon kahramanlar sizi :)))
- +1 yıl
Doğru diyorsun 15 Temmuzda Atatürk neredeydi deseydin de konular birleşseydi. Sizin umud ettiğiniz gibi yunan galip gelseydi malesef darbeden koruyacağınız özgür bir ülkeniz de olmazdı.
Soran+1 yılHahaha. Hatta bizi Atatürk yarattı değilmi. Yahu malmısın! İlber ortaylının şu sözünü söyleyip kapatmak istiyorum. Sahii Çanakkale geçilemedi de ne oldu. Şimdi yol alabilirsin ufaklık. Daha öğrenmen gereken çok şey var. Körü körüne bağlı sın malesef. Yazık :)))
- +1 yıl
Sizin gibi aptallar beni ona bağlıyor olaylara taraflı bakarak araştırırsan Tanrı 15 Temmuzda Atmlerdeydi sonucuna bile varırsın bay 3IQ
Soran+1 yıl:)))))
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer gördüğüne sorgulamadan inanan insanlar olarak aptal deyince rahatsız olmanız çok saçma.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Atatürk iyi bir kumandan di iyi işler başardı ama tek başına değil tabiki büyük bir ordu vardı arkasında. Yaptıkları tartışmasız iyi işlerdi. Tabiki hatalarıda yaptıkları kadar kötüydü. Atatürk'ü severim ama putlaştırılmasına kesinlikle karşıyım.
10 Yorumla
+1 yılcanlı dunyasının doğasında her zamn bir lider olmalı, liderın olmadığı topluluk dağılmışdır, bu ınsan alemındede hayvan alemınde de böyledir, liderlık Allah vergisidir, istesende istemesende bir grupta o lider kendiliğinden ortaya cıkar
10 Yorumlaböyle diyenlerin hepsi, nedense hans ve yorgo gibi yaşamayı tercih ediyor. sorun sadece isimdemi o zaman?
00 YorumlaŞimdi gerçekten bu görsel e inanıyormusunuz o halde söylenecek bir şey yok
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Feslinin çırağı geldi..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen anandan çıkardında Baban belli olmazdı şerefsiz
014 Yorumla
Soran+1 yılsektir or. Spu çocuğu
- +1 yıl
Senin annen bile belli değil mi kerane artığı
Soran+1 yılAnanda öyle söylüyordu evladım. İnsan babasına böyle şeyler söylermi yavrum. anan seni doğurmasaydı da sıçsaydı keşke
- +1 yıl
Vay götu bozuk ip buldurayhim seni bekle gör ananin ahmini
Soran+1 yılHadi hadi yol al
- +1 yıl
Gtunden u kadar korku niye haminevladi
- +1 yıl
Akşama sivilleri bekle
Soran+1 yılYol al koçum. Seni çıktığın yere sokarım. Akıllı ol. Kendini ne zannediyorsun ga. Vat
Soran+1 yılBekliyorum koçum. Büyük bir memnuniyetle!
- +1 yıl
Ne yavusaksin ya
Soran+1 yılLaf kalabalığı yapma. Adam ol adam!
- +1 yıl
Anana laf söyleniyor yiyon nasıl bı ibinesin
Soran+1 yılOlum bak delikanlı ol beni kendine kitletme. o ellerinle yazdığın telefonu senin gotüne sokarım
- +1 yıl
Sektir lan
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar