Kardeşime “şişko” dedim diye beni babama şikayet ediyor. Şişko olması benim suçum mu?

Ben kardeşime hep şişko derim. Bkz:
Kardeşime “şişko” dedim diye beni babama şikayet ediyor. Şişko olması benim suçum mu?
Bugün de bir yere gidecektik, asansörü bekletiyo iki saat.
“Ya hadisene şişko seni mi bekliycez”dedim. Arabanın yanına gelince beni babama şikayet etti.

Ya arkadaş öküz gibi yiyo sonra alıyo kiloları. Ben şişko diyince de ben suçlu oluyorum.
#HermioneGranger 🧚🏻‍♀️
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kardeşim şişko değil xd sizi biraz sabote ediyorum ama kusura bakmayın 😄 aramızda dalgası geçilen bir muhabbet yüzünden gece gece bütün bedduaları aldım, umarım bir hafta içinde 150 kilo olmam 😄 yoksa kimsenin fiziksel görüntüsüyle dalga geçtiğim falan yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Şu sonradan kıvırıyosun diyenler için uzun açıklamamı yapayım. Normalde görüş yorumuna yazmıştım da burdan herkes görsün.
https://i.hizliresim.com/k6MWMD.png
İçim darlandı valla ya. Ağız tadıyla güldürmüyosunuz insanı. Yazdıklarınızı kardeşime gösterdim. Soruyu açtığımı bilmiyodu normalde yorumalrı görsün diye attım görünce soruya güldü ama sizin yorumlarınıza “ne diyo bunlar” diyo. Sanırım hiç kardeşinizi gıcık etmeye çalışmadınız hayatınızda. İlginç..