Kız isteme töreni genç çiftlerin en heyecanlı günlerinden biridir. Ailelerin birbiri ile tanıştığı, çiftlerin evlilik yolunda ilk adımlarını attığı özel bir gündür. Peki, sizce kız isteme töreninde yaşanabilecek en kötü senaryo ne olabilir?
Damat ve ailesinin İlk kez girdiği kız evinde erkek babasının lavaboyu sorması üzerine, oğlunun; lavabonun yatak odasının hemen yanında olduğunu tarif etmesi gibi bir durum. ( Acaba yatak odasını ve lavaboyu nereden biliyor olabilir?) Ortalık ölüm sessizliğine bürünebilir.
2014'te "kız istemeye giden damat öldü" şeklinde manşet olan senaryodur. Akıllı kızımız kahvenin içine ... peynir, reçel, domates, tuz, yağ, şeker, yumurtanın sarısı, bal... koyunca damadı zehirlemiş 😕 Bir şeyi de abartmayın. Ben şeker koyacağım galiba 😅
Yeterince heyecanlı bir gün zaten en kötüsü heyecandan bayılmam olabilir... stresten migrenim tutar hiç keyif alamam ya da istemediğimi düşünüp... istemeden vazgeçerler falan... 🤦🏻♀️
En iyisi kötü düşünmeyelim de kötü olmasın... herkes mutlu olsun... huzurlu bir isteme geçsin yolunda gitsin...
Benimkini anlataym kaynanam kayın babam dururken eltim konuşup anneme siz ne yapcksnz diye sordu dipnot ben okuyrdm ve ailem istemiyrdu sırf bozulsn isteme diye ortalığı karştrp her boka atlayıp annem ona cvp verince bana niye sylüyrsn demşti dua etsn evde fare zehiri yoktu orospuyu öldrmedm
Kapıdan içeri kızı seven başka bir genç adam girer. Ulan benim sevdigime göz dikecek adamın cigerini sökerim der. Sonra adama bir tokat atar . Sonra hırsını alamayıp damat adayını pencereden aşağı atar. Sonra yine bir nara patlatıp çekip gider.
Damatın veya gelinin ne kadar güzel oldum veya ne kadar yakışıklı oldum derken kafalarını bir yerlere çarpıp günün devamını şişmiş bir alın veya sargılı bir kafayla devam etmesi en kötülerin kötüsü bir senaryodur herhalde.
Kayınpeder ve damadın daha önce tanışıyor olması , hatta tatsız bir biçimde tanışıyor olmaları. Nitekim , öylesi bile var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kız istemeye gitmişler kız kahveleri tutmuş kız kardeşi de orda oturuyomuş çocuk ben diğerini beğendim diye kızın kardeşini göstermiş sessizce babasına onu istemişler vermiş ailesi de ( tanıdığımdan duyduğum yaşanmış bir olay 😂)
Damadin kahveyi püskürtmesi, kızın heyecandan elleri titreyip kahveyi dökmesi vs vs.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yanlış kişiyi istemek, tuzlu kahvenin yanlış kişiye gitmesi, babanın kızı vermemesi, sıcak kahvenin heyecanla damadın üstüne dökülmesi, kız tepsiyi getirirken ayağının halıya takılıp düşmesi.
En İyi Cevaplar