Bu kadar kinci olmak zorunda mıyım ? kurtulmak istiyorum bu durumdan,ama nasıl ?

ilkokulda beni küçük gören bir arkadaşım vardı seviye tespit sınavları yapılıyordu bilenler bilir bende çok olmasa da orta derecede çalışkan bir öğrenciydim neyse sınav olduk sınıfta ilk beşe girmiştim ve benden daha çalışkan iki arkadaşım aralarında benim hakkımda konuştuklarına şahit oldum biri diğerine "baksana müge bile senden yüksek almış utan lan" diyordu.o laf o kadar çok zoruma gitti ki ben o laftan sonra öyle hırslı birisi oldum ki o okuldan okul birincisi olarak mezun oldum eğer bir sınavdan 90ın üstünde almayayım sinir krizi geçiriyordum lise de de öyle birisiydim üniversitede de öyleydim her yüksek not aldığımda sanki o lafın intikamını alıyormuş gibi hissediyorum o arkadaşlardan biri okumuyor biri si de okulu bırakmış duyduğuma göre şimdi ben de mezun oldum aradan yaklaşık 10 yıl geçti ama ben o kelimeyi unutamıyorum o arkadaşlarla bazen karşılaşıyoruz bana merhaba diyorlar ama ben hiç karşılık vermiyorum ve hala o kelimeler aklıma geliyor bu hırsım yüzünden kalp hastası oldum sinir hastası oldum ama hala aklıma geliyor bu olay o kadar çok kırdı ki beni geçen gün o arkadaşlardan biriyle karşılaştım uzaktan gördüm o an o arkadaşıma araba çarptı umurumda bile olmadı aslında koşup yardım etmek istedim ama o kelime aklıma geldi bir şey engel oldu ben artık bu kadar kinci olmak istemiyorum ne yapmam lazım ?
Bu kadar kinci olmak zorunda mıyım ? kurtulmak istiyorum bu durumdan,ama nasıl ?