Hitler in tek olayı yahudiler değildi.. bunu hepimiz biliyoruz artık.. durdurulmasaydı , ari ırk dediği , beyaz tenli sarışın renkli gözlü uzun boylu ırk haricinde tüm ırkları yok edecekti.. onun hayran olduğu ırk , isveç, danimarka, hollanda , izlanda tarzı kuzey avrupa ırkıydı.. kendisinin ailesinin geçmişi hakkındaki tüm dosyaları yokettirdi.. ciddi bir kitle de , hitlerin kanının saf ari ırktan olmadığını iddia etmektedir.. nazi ırkçılığı bazen masum gösterilmeye çalışılıyor.. bakın işte yahudiler haketmişti.. hitler bunu gördü.. başarsaydı şimdi israil olmayacaktı vs vs.. hitler başarsaydı , şu an siyahi ırk da, uzak doğu ırkı da , ortadoğu ırkı da , latin ırkı da yeryüzünde olmayacaktı.. sadece üç beş ülkenin insanları yaşayacak.. kalanı köle yapılacak ve daha milyonlarca insan daha ölecekti.. kavgam kitabı bile onca meşhur olmasına rağmen , çarpık ve yetersiz ideolojilerle doludur.. ve pek çok tutarsızlıklar barındırmaktadır.. ideoloji yetersiz.. vatandaş ağır sayko.. ve olay yahudilerle sınırlı da değil.. yalnız , adam hitabet konusunda gerçek bir duayen.. ve konuşmalarındaki vücut dili konusunda...
Hitler Aynı Zamanda 3. teorisinde Sert bir dille Nazi Almanya’sı Nazi Komutanlarına Bir Gün Dünyayı Ya biz ya da Türkler Yönetecek Demiştir. Ve şu andada Fabrikasal ve Silahsal Yönden İthalattan ihracata Kadar Almanya ile Türkiye Arasında yoğun bir monoton vardır 卍 🇹🇷
atatürk e olan hayranlığını ve türklerin askeri disiplinine ve asla vazgeçmeme huyumuza hayran olduğunu biliyoruz.. ama bu onun türk dostu olduğu anlamına da gelmez.. Türkiyeye girmekten son annda vazgeçtiği anlatılır.. ve kesin sebebini bilen yok şu an.. ilber ortaylı bile bilmiyor düşün..
Bütün Dünyanın Basınına Türkler ve Atatürk’ten bahsederken Birden Türkiyeye Girmek Sence Çok Ünlü ve Güçlü bir Provokatör için Mantıklımıdır Benim görüşümce Hitler bunu Türkiyeyle Bir menfaati Olduğu için yaptı 卍 Teşekkürler
Kı zaten Hitlerin İstediği oldu 1957 de Türkler Fabrikalara işçi olarak Almanyaya Göçtü Ve Alman Sermayesi %51 daha iyi Dönmeye başladı Yani hitlerin istediği buydu...
adama aptal demiyorum zaten.. ama gerçek bir manyak olduğu da bir gerçek.. adam hayatı boyunca bir kez bile auschwitz i denetlemeye bile gitmemiş.. her birliğe tek tek gitmiş olduğu halde.. sadece oraya hiç uğramamış.. bu da enteresan..
NAZIST MİSİN? Eğer öyleysen doğru yoldasın ben ADOLF HITLER'IN en doğrusunu yaptığını düşünüyorum o bir katil değil aksine kahramandı eminim birgün herkes böyle düşünecek ama çok gec olacak ama almanya'ya onun gibi birisinin geleceğini, onun gibi düşünen milyonlarca insanın olduğuna inanıyorum ama devlet bize at gözlüklerini taktı ve düşünme özgürlüğümüzü elimizden aldı biz farketmesedi HEIL HITLER!
En İyi Cevaplar