Sadece icerikte ve sorunun bir kelimesinde geçen cinsellik .3 aaat icinde günün sorusu yapmaya yetmiş.
Bravo Kscanlar... yine birsürü canlar yakan hokkabazlari uyandirdiniz..
Şu uygulama da şu sisteme de bir el atsalar.. gercekten dünyanın en sevileni olmamasi icin sebeb kalmaz. gel görki reklam ve böyle basit ucuz şeylere revaş icin gerekiyor.. bakalim neler göreceğiz. .
Büyük meme küçük memeyi döver :D Dolayısıyla büyük memeliler daha çok dikkate alınır :D Hadi ama kızlar zıvanadan çıkmayın :D Siz siz olun karakterli olun memeleriniz küçükte olsa büyükte olsa karakterinizden dolayı karşınızdaki sizi zaten dinleyecek ve dikkate alacaktır.
görsel hissi işitsel iletişim insan iletişiminin sadece %3 ünü oluşturur aslında geri kalan %97 lik kısımda büyük memenin etkisi genetik devamlılık olarak evet kadın olgusunu ciddiye alma konusunda etkilidir göğsü ileride erkek dik duran erkek içinde aynı şartlar geçerli zira beden diliyle ben sağlıklıyım bir potansiyelim var beni ciddiye al izlenimi verir
Söylenenlerin karşı tarafta bırakacağı etkinin insanın dış görünüşü ile ilgili olduğunu hiç düşünmüyorum açıkçası. Böyle bir önyargınız varsa bırakın derim; çünkü sizi ileriye değil geriye götürür. Yazdığınızı vücut dili ile karıştırmamak lazım tabi.
70 -75 ölçüsü arasi candir. Bir ömür boyu genç kiz havası verir etrafına. Dikkate alinmaysn varsa ölçüleriyle birlikte gelsin brn dinlerim. Kokana tipli mandıra inekleri sizi dinlemes8n varsın inrmi Yok 😉
Saçma sapan bir önyargıdır bu ve asılsızdır, memelerin boyutu ile insan karakteri ve dürüstlüğü ölçülmez, oturduğunuz organınızdan element uydurmayın ;)
Nasi bir soru mememizle mi konusuyoruz anlamadim. ki. he eger oyleyseerkekleri kimse dinlemez. ( Memeli erkekleri tenzih ederim onlar ponciklerimizdir)
HAhahaha iyidi :D Dinleyemiyor gariplerim. -Kız: bla bla bla bla dır dır dır dır vır vır vır dimi? Heey kime konuşuyorum ben? -Erkek: hıııahh ha ha hımm aah ıaıaıh aha a. Heh evet evet haklısın. Hahahaha
😂😂😂😂 boşver bunları ya... Ben bir erkek olarak ztn anlamoyorumki yay hatunu bunlar neden bukadar memeci. Ben erkek olarak okadarda meme ci değilim vallaha ilgimi pek çekmiyorlar 😃
Evet haklısın küçük memeliler küçük işlerde büyük memeliler büyük işlerde çalılıyot. Mesela bir kasiyer 70 beden sütyen kullanıtken genel müdür 110 bedeni geçmeli yoksa genelmüdür olamaz.
Küçük memelileri dinleriz ama dinlemez gibi algılanabilir çok fazla konsantre olmadığımız için. Büyük memelileri ise dinlemeyiz ama dinleriz zannederler ilgimiz üzerinde olduğu için :)
Memesine bakmiyoruz kalbime bakiyoruz ama napalim kalbin önumde meme var hep yanlis anlasiliyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya bunun sohbet ederken dinlenmekle ne ilgisi var. Ha bazı büyük olanlar açıp dekolteyi karsısındakine doğru eğilirse gösterirse alenen tabi ilgi çekecektir. Ama karsıda ki dinliyor gibi yapacaktır ki daha çok görsün 😂
En İyi Cevaplar