İnternetten bir cocukla tanistim pesimi birakmiyor?

Ya ben instagramdan biriyle internette tanistim konustum. Sadece 2 ay falan konustuk. Sonra bana beni seviyomus öyle dedi. ben konusmayi kestim. Ve kendisi yazilimciyim falanndiyodu yok istesem seni bulurum falan filan. Bende korktum dondurdum instagramimi. Cünkü ip adresimi ona attigim bir schreenshot (konuşma ) ile buldu. Sonra 1 ay falan gecti instagrami actim ve bu hep fake hesaplar kurup bana yaziyor. Biktim artik ya. Kendi hesabimi dondurdugumda gecici olarak bos bir hesap actim kullandim. Hep onun profiline giriyordum ama cünkü hep beni hakkimda sözler yaziyodu. Sonra bu benim bos hesabimada yazdi meger goruyonus birisi profiline tikladiginda. Simdi kac aydir kendi hesabimi actim ve bir soz falan paylassam hemen üstüne aliniyo ve sende beni seviyon kendini kandiriyon diyo. Ona sapik bile dedim ya hicmi gururu yok anlamiyorum. Naptimda kurtulamadim. Gercekten nasil kurrtulabilirim bu cocuktan? Illa instagramimi silmem lazim? :( engellesemde fake hesap acip yaziyo. Napabilirim? Birde hep sen kirdigin yerden kirilicaksin falan diyo Allah herseyi görüyo yaa ben naptim? Sadece sevmiyorum napim sevmiyosam?
İnternetten bir cocukla tanistim pesimi birakmiyor?