Her insan hata yapar ancak bazı hatalar kabul edilebilecek gibi olmuyor. Küçük hataları görmezden gelirsiniz ama büyük hataları görmezden gelebilmek için sağlam bir anlayış ve çokça sabır gerek. Şahsen ben, büyük hatalara ikinci şansı tanımayanlardanım. Bana göre büyük hatalar yapan bir insana bir şans daha vermek zaman kaybıdır! Peki siz ikinci şans verir misiniz? İkinci şans vermek aptallık mıdır?
Belli olmaz. Aslında adam hakli bir kez aldatan ikinciyi de üçüncüyü de yapar. Ülkeler arası köprü kurar aldattığı kişi sayısıyla. Aldatma dışında kalan her husus konusunda fikrim şudur, her canlı ölümü tadacak. O halde neden bir kez daha denenmesin, ya 5 salise sonra ölürse? En azından olmadı ben denedim diyebilmeli insan.
İkinci şans aptallıktır. Bir kere büyük bir hata yapan affedildiği için tekrar yapar, 'nasıl olsa benden vazgeçemiyor' diye düşünür. Ayrıca sen affetsen de unutmazsın ki sürekli aklında olur ve bu yüzden sürekli tartışmalar çıkar geçmişe yönelik. Güvenmezsin, sürekli şüpheci olursun vs. yürümez o ilişki ikinci seferde..
İnsan hayattan çabuk vazgeçemiyo Ve dünya dünyanın içindekiler çok göz kamaştırıcı Yani tabi ükeleri gezme istegini anlıyorum bir çok kişidede vardır Sadece sana has bir özellik sanma Lakin dünyaları gezmek mümkün diil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır değildir. Bile bile gel canımı bir daha yak demektir.
Kesinlikle aptallık bir söz vardır her katil olay yerine geri döner maktülüne yaptıklarını görmek ve eserini gözlemleyebilmek için. o yüzden şans vermemek lazım ben verdim , ki vermez olaydım amaçları genelde acını unuttuktan sonra yeniden canlandırmaktır tazelemektir o acıyı o yüzden yapmayın..
Verilebilir bunu verdiğin insana bağlı gerçekten tanıdığım bildiğin insan bir anlık bir hata yapmışsa verilebilir bir şans. Kesinliklr evet ya da hayır denmez. Kişilere aralarındaki bağa ve ilişkilere göre değişkendir
vereceğin kişiye göre değişir eğer hata yaptığını anlamış kabul etmiş ve senden özür dilemişse o kişi ikinci şansı hak eder onun dışında sırf yalnız kaldığı için sana dönenlere elinin tersiyle çevirmek lazım
Karım ike ben birbirimize ikinci hatta üçüncü şans verdik ama sonuç değişmedi yolumuz mahkemeye çöküyor ayrıldık
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence hata cok buyuk degilse verilir eger bir kiz hatasini kabul edip gelmis özür dilemişse 👏👏👏erkek de onu başının üstünde taşıması lazim çünkü kiz gercekten demek sevmis ki ozur dilemis yoksa tınlamazdi
@happykerem çay koy yeniden başlayacağız !! Bu benimm lügatım lakin , başlayacağım şey sadece kendi hayatım ve yoluma devam ederken yanımda olmayacak Kişiler..
En İyi Cevaplar